lørdag den 5. august 2017

they seem to know their stuff

Rothenburg er blevet en sand turistmagnet i løbet af de sidste år; byen er placeret på mange 'Europa-top-ti'-lister, og det vrimlede med især amerikanere og japanere. Jeg kan godt forstå det, for byen er virkelig enormt charmerende med brosten, bindingsværk og blomster overalt. Vi besøgte byen flere gange, fik god mad og slentrede rundt i gaderne, og selvom der er lidt overrendt, kan jeg bestemt anbefale et besøg hvis man er i området. Jeg kunne ikke lade være med at tage billeder af de mange smukke skilte, så her er en hyldest til originalitet og dedikation i skiltemageri. 
Min far forærede mig et puslespil fra Rothenburg, og efter jeg er kommet hjem, har jeg fundet ud af, at jeg har fotograferet samme motiv fra en lidt anden vinkel. Det er også ret idyllisk. Bamsen på nederste billede sad ovenpå en legetøjsbutik, blæste sæbebobler og begejstrede både børn og barnlige sjæle (min søster, hendes kæreste og mig). Byen bød på adskillige souvenirbutikker og excellerer især i julepynt; vi var i en butik så stor, at det faktisk var en udstilling. 
Jeg har fyldt de sidste par ugers eftermiddage og aftener ud med gode aftaler - jeg har været ved stranden (og i vandet) tre gange, gået tur i Botanisk Have, spist kage på café og været i Zoologisk Have, og de næste par uger bliver også travle. Min kæreste og jeg har lige spontant købt billetter til Haven Festival i næste weekend på Refshaleøen, og jeg glæder mig især til at gense Conor Oberst, Iggy Pop og Perfume Genius. Jeg har også planlagt to biografture, endnu en badetur og et venindebesøg, for allerede om to uger starter jeg i skole igen, og jeg kan tydeligt huske sidste års manglende overskud til ret mange aftaler efter lange dage i Roskilde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar