torsdag den 24. august 2017

you must rely on love once in a while

Siden i mandags har jeg brugt al hjerneaktivitet og energi på de otte timer, jeg har været i skole i Roskilde hver dag. Mine morgener er et par tågede timer uden en sammenhængende tanke (der er åbenbart stor forskel på at SKULLE stå op kvart i seks og at KUNNE gøre det – jeg er klart størst fan af sidstnævnte), og selvom bussen er betalt, hurtigere og kører lige fra min hoveddør, har jeg faktisk overvejet at begynde at cykle frivilligt ind til banegården for at vågne lidt op. Ellers har undervisningen i min første uge tilbage i skole været ret ligeligt fordelt mellem at være totalt spild af tid og enormt spændende og relevant, så det udligner sig vel til noget, der er nogenlunde. Mere om det, når jeg kan igen kan formulere meningsfyldte helsætninger. (Har lige været nødt til at google meningsfyldt og meningsfuld. Jeg blev ikke klogere.)
I stedet spiser jeg jer af med en række billeder fra årets parade til Copenhagen Pride, der klædte hele København i regnbuefarver i lørdags. Min kæreste havde slæbt mig med til instrumentloppemarked (selvom han absolut ikke har brug for/råd til/plads til flere instrumenter - særligt dem med strenge), og bagefter nød vi en kold øl i solen og så på smukke mennesker. 
Jeg blev faktisk underligt rørt af al den kærlighed, der strømmede ud af både paradedeltagere og tilskuere. Jeg blev helt opløftet af det, og selvom jeg er dårlig til at give krammere selv til dem jeg kender bedst, tog jeg både gladeligt imod et glimmerknus fra en dansende fyr, og stak beredvilligt min runde kind frem, så en anden deltager kunne dekorere den med en regnbue. Sådan er det, når man står på første række. Jeg fik optur over at høre klassikeren Dragostea Din Tei bragende ud fra en vogn, og jeg sang højlydt med, grinede og afstandsdansede med en sød fyr på ladet - hvorefter jeg så det store 'Liberal Alliances Ungdom'-banner og fik lidt dårlig smag i munden, men hey - i lørdags havde jeg kærlighed nok til alle. 

4 kommentarer:

 1. så søde billeder! ser ud som om det var en fantastisk dag. men skriver egentlig fordi... .. ... banegården... ... ... NURH! x) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, du er vildt streng! :D Hvad skulle jeg ellers sige? Hovedbanen? I det mindste skrev jeg ikke stationen... Og prøv lige at se citatet i allerførste googlesøgningshit på banegård (look what you made me do!): 'Det er hele Københavns banegård - faktisk hele Danmarks banegård.' :D

   Slet
 2. Haha, ej, Dragostea Din Tei.. Tine for helved, nu har jeg jo den på hjernen resten af året.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, det var bestemt også min intention - så er jeg ikke alene med det! :D

   Slet