torsdag den 3. august 2017

you take only seconds to draw me in

Nu går der for alvor feriealbum i den. Jeg ved inderst inde godt, at folk ikke har den store interesse i at se andre menneskers billeder fra dyreparker, men Wildpark Bad Mergentheim var simpelthen så fin en oplevelse med så nuttede dyr, at jeg MÅ dele. Jeg har  krydret indlægget med et par billeder af mig selv og et fjollet får og håber på jeres tilgivelse. 
Sølvræven er et af mine yndlingsdyr, og denne lille fyr var et virkelig fint eksemplar af racen. Jeg er ret nem at stille tilfreds når det kommer til dyr, og et lille gab er noget af det, der begejstrer mig allermest - der er ikke noget bedre end hyggetrætte dyr. (Helt modsat mennesker, i øvrigt.) På ferien havde jeg også fornøjelsen af Silke, der sov i sin kurv ved siden af min seng det meste af natten, og ved siden af mig i sengen resten af tiden. Der blev hyggegabt og stornusset, og jeg savner at vågne op til hendes logrende hale - Jimmys insisterende pote i mit ansigt er bare ikke helt det samme. (Obvious disclaimer: Jeg elsker naturligvis min perfekte kat Jimmy mere end næsten alt andet i verden; jeg tager bare helst imod hans kærlighed efter klokken seks om morgenen.) 

2 kommentarer:

  1. helt enig! hyggetrætte mennesker er meget irriterende. især, hvis de gaber med lyd på! (waaaaa eller hhrrrrrr er mine mest hadte gabelyde). ps. bedste fotokombination længe, med rådyr/dådyr/hjort/hvadnu og får lige efter! :D griner stadig. xD

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, tak! Ja, jeg kunne ikke helt lade være, både hjort og får var SÅ fjollede. :)

      Slet