søndag den 3. september 2017

all you think of lately

Jeg har været ret meget i Zoologisk Have i løbet af sommeren. Når jeg møder klokken syv på mit arbejde har jeg fri allerede 14.30, og det har jeg flere gange udnyttet til at kigge forbi vennerne på Frederiksberg. Nu går jeg i skole i Roskilde, skal endnu tidligere op om morgenen og er først hjemme klokken 17 - og så er der ikke meget overskud eller tid til Zoologisk Have-besøg. Til gengæld går jeg nu i skole med de to søde piger, der endte med at få de eftertragtede elevpladser i Zoo sidste år, og det er enormt spændende at høre om hvordan en arbejdsdag foregår bag kulisserne.

Inden jeg startede i skole igen, beklagede jeg mig over at vi netop ikke blev inddelt i specialer til at starte med. Og jeg bliver nok stadig nødt til at sige, at jeg ikke ser det relevante i at blive undervist i rovdyrsikkerhed og indretning af anlæg i dyreparker, men jeg tager helt ærligt gerne det hele med, for jeg synes det er den største luksus at blive betalt for at have fag som biodiversitet og zoologi. Det er simpelthen så spændende! Nu overspringshandler jeg ved at læse om truede arter på Red List og planlægger marsvineudflugt med pigerne fra Øresundsakvariet, og så er det slet ikke så slemt at gå i skole. 
Jeg har også fundet en god løsning på mit morgentræthedsproblem. Jeg er som det sidste menneske i verden endelig begyndt at lytte til podcasts! Jeg har egentlig altid tænkt, at jeg ikke havde brug for endnu et medie i mit liv, og jeg kunne ikke umiddelbart se hvad en podcast kunne byde på, som jeg ikke ville kunne få serveret bedre på anden vis. Men det er en optimal løsning når jeg skal i skole, og turen byder på både bus, tog og en halv times gåtur, og efter to uger er jeg allerede helt hooked. Jeg startede med Third Ear's 'Kvinden med den Tunge Kuffert', som jeg blev færdig med på halvanden dag, og som fik mig til at tage en lille omvej på vej til skole, fordi jeg liiiige skulle høre et afsnit færdigt - så man må sige, at jeg har overgivet mig ret hurtigt til podcasts. To af mine veninder har givet mig en række gode anbefalinger, men jeg tager meget gerne imod flere. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar