søndag den 26. november 2017

and I am throwing all my thoughts away

Det var en ualmindeligt smuk morgen i fredags, da jeg sagde farvel til Roskilde Tekniske Skole for denne gang, fejrede ti klassekammerater der blev udlært som dyrepasserassistenter, og sagde på gensyn til de godt tredive andre, som jeg skal på skole med igen til oktober. De sidste fjorten uger er fløjet afsted, og selvom jeg overhovedet ikke gad i skole tilbage i august, har jeg fået meget mere ud af forløbet end jeg havde turdet håbe på. Undervisningen har været lige dele spændende og irrelevant, hvilket er en rimelig fordeling, og jeg har lært en række gode mennesker at kende. Jeg kan stadig blive forbavset over, at man kommer så tæt på hinanden så hurtigt, men det har nu altså også været nogle ualmindeligt søde mennesker, jeg er kommet i klasse med - og jeg følte mig kun en anelse gammel, da de satte i gang med drukspil og ølbowling i fredags. 

Det kan godt lyde lidt søgt, men jeg tror virkelig det er positivt for mig at være i selskab med så mange forskellige nye mennesker, der kan udfordre mig lidt på mine indgroede holdninger og handlingsmønstre. Der ligger en frihed i at kunne starte forfra, og det er rart, at mine nye venner godt tør spørge mig, om de må låne en film (det kunne mine gamle venner ikke drømme om - jeg har nok været lettere hysterisk omkring mine ejendele...), og at det pludselig ikke er mig, der bliver drillet kærligt for at skrive perfekt og lave streger med lineal. Jeg har haft gode, dybe snakke med piger på både 17 og 55, og jeg har virkelig nydt at kunne sparre med de andre elever i forsøgsdyrsbranchen, for det er bare svært at snakke med andre om det ret specielle arbejde vi har. 

I morgen starter jeg på en ny afdeling på mit arbejde. Jeg glæder mig og er en anelse spændt, for det er lidt som at starte helt forfra, da min gamle afdeling befandt sig på en helt anden adresse med andre kollegaer. Men jeg har savnet musene, og jeg tror det bliver rigtig godt for mig endelig at arbejde på afdelingens primære adresse, så jeg kan lære mange flere af mine kollegaer at kende. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar