lørdag den 30. december 2017

my hands are in the air

Jeg plejer at være ret heldig med mine gaver til både jul og fødselsdage, og i år var ingen undtagelse. På grund af store rejseplaner sprang min kæreste og jeg gaverne over, men selv uden hans bidrag var der alligevel en ganske pæn bunke gaver til mig under træet -  fyldt med bøger fra min ønskeseddel og ting jeg ikke anede, at jeg manglede. Jeg er allerede gået i krig med Nutellaen og har læst tre af mine nyerhvervede graphic novels, og jeg regner med at kaste mig over puslespillet første januar. 
Jeg havde også selv været på gaveindkøb, og da jeg heldigvis er fra en Stephen King-elskende familie, var det ikke svært at vælge en lille nuttet sag til min niece med nogle af de værste skurke fra Kings univers. Dertil fik hun et par AaB-sko, da det aldrig er for tidligt at præge et barn, og det er naturligvis helt essentielt at hun vokser op som AaB-tilhænger. Min far fik også fornøjelsen af Stephen King-relateret tøj (ok, han fik én t-shirt. De andre var gaver fra mig til mig...); denne gang i en helt anden og lækker kvalitet fra webshoppen ka-tet19, som jeg kun kan anbefale, selvom målgruppen godt nok må siges at være noget smal...
Jimmy er også glad for de nye tilføjelser til min garderobe, som han flittigt har testet og hjulpet med at fotografere. Han skal fejre nytår alene i aften, men det tager han i stiv pote og udviser mest af alt nysgerrighed over for fyrværkeriet. Min kæreste og jeg tager lidt længere ud på Amager og kan se frem til en hyggelig nytårsaften i godt selskab med god mad, alkohol i moderate mængder, chips og ost i vulgært store mængder - og tre halvandetårige piger. Jeg er virkelig ikke fan af vilde nytårsfester og fyrværkeri, så det er en helt perfekt løsning for mig. Håber I får en dejlig aften - godt nytår, og tak fordi I læser med!

4 kommentarer:

 1. godt nytår, elskede Tine-ven! det er et virkeligt godt billede af dig og #vibchen. <3 dejlige gaver du har fået og givet; en ny hanselmann?! :O :D omg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Rannvá, tusind tak for en dejlig kommentar. <3 Og JA! Ny Hanselmann! Og den er virkelig god, selvfølgelig.

   Slet
 2. Jeg er forvirret: hvorfor er det her indlæg blevet udgivet nu i oktober, når det er helt tilbage fra december? Men jeg brokker mig nu ikke, for jeg synes det er nogle vældigt fine gaver (og baby!) :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også forvirret. Jeg har forsøgt at arkivere det. Det poppede op igen. Jeg prøver igen. :)

   Slet