lørdag den 23. december 2017

oh tomorrow, well I'll wait for you

Selvom jeg egentlig er mere i julestemning i år, end jeg har været det meget længe, har jeg ikke haft tid eller overskud til at pynte op i lejligheden. Min kæreste vil i virkeligheden helst være fri, så han har ikke ligefrem plaget om at få nisserne på bordet, og jeg tænkte, at det jo nok ville blive jul alligevel selv uden mit bidrag. Når jeg alligevel fik fabrikeret tolv julestjerner skyldes det faktisk mest min stædighed - jeg mødtes til noget julepyntsproduktion med en veninde, men var elendig til at lave de åndssvage stjerner at jeg følte et behov for at tage revanche aftenen efter. Nu glemmer jeg aldrig, hvordan man laver en julestjerne igen. Jeg fik også købt en lille kaninagtig fætter til Christianias julemarked og havde egentlig tænkt at forære ham til min søster - men jeg blev så glad for ham, at han fik lov til at blive hængende hos mig på Amager. 
I år skal jeg fejre jul hos min søster nord for Limfjorden. Hun er heldigvis ualmindeligt ferm når det kommer til oppyntning og hygge generelt, så jeg skal nok få opfyldt min kvote for julepynt alligevel. Jeg skal også fejre jul med den fem uger gamle lille nissepige på billedet, min skønne niece; jeg har tilbragt hele dagen i dag med hende, og er om muligt kun endnu mere forelsket end da jeg mødte hende første gang. Med en lille ny i familien er der grobund for at skabe nogle nye juletraditioner, og selvom det bliver mærkeligt ikke at kunne gå på kirkegården og besøge mor efter julemiddagen, må vi sende hende en venlig tanke fra Nordjylland i stedet. Jeg håber I får nogle dejlige, rolige dage hvad enten I fejrer jul eller ej. 

4 kommentarer:

 1. Det var OK med 1 stk. julepynt. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det var godt! :D Jeg optrapper nok lidt næste år...

   Slet
 2. Jeg droppede også pynteriet pga. flytningen, men jul blev det jo alligevel :D Og pakkekalenderen i sig selv, giver julevibes - hopper på juletræ næste år tilgengæld, nu jeg er på 90 kvm ;)
  Håber dig og alle de søde havde en dejlig jul og at vil læse med på det nye domæne i det nye år 😀

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeres pakkekalendere er vist rigeligt til at få julestemning frem i hele Aalborg! :D Hvor dejligt med juletræ - det har jeg heller ikke prøvet at have selv endnu.
   Vi havde en dejlig jul - og jeg er hoppet med over og har opdateret min linkliste. Det ser rigtig fint ud hos jer. :)

   Slet