søndag den 11. februar 2018

beating my heart's record for speeding

Sidste kæresteselfie

I fredags tog jeg min kæreste under armen, hoppede på en 2A, stod af ved Rådhuspladsen og gik op ad trappen til den smukke bryllupssal på Københavns Rådhus. Med en god bekendt som fotograf og vidne sagde vi ja til hinanden foran en enormt sympatisk giftefoged, og nu er min kæreste min mand! Det har været planlagt i et stykke tid, men jeg har med vilje ikke snakket om det eller nævnt det for ret mange, for min kæreste og jeg ville gerne tilbringe dagen kun med hinanden. En del af mig vil også meget gerne holde en stor fest for alle vores venner og familie, men til selve ceremonien var det helt perfekt, at vi kun var os. Giftefogeden fik det til at virke både højtideligt og afslappet på samme tid; han læste et digt af Tove Ditlevsen og var virkelig god til at skjule, at han havde læst det samme digt tusinde gange før. Det lyder helt sarkastisk, men det er ikke meningen - jeg mener virkelig, at det var en nærværende og dejlig oplevelse fyldt med kærlighed. 

Der er så meget mere at fortælle om, hvor glad jeg er for at være blevet gift med min kæreste. Det må komme senere - og jeg har naturligvis maaaange flere billeder at vise fra vores smuttur til Malmø - for nu skal jeg lige nyde en times tid sammen med min mand(!), inden han i et tilfælde af lidt dårlig planlægning rejser til Warszawa.

7 kommentarer:

 1. Hvor ser I glade ud - det stråler ud af billederne, at I to hører sammen! Stort tillykke med hinanden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind, tusind tak - det var virkelig en dejlig kommentar at få. :)

   Slet
 2. Wauw! Kæmpe stort tillykke til jer!

  SvarSlet
 3. Hurra og tillykke! Jeg husker tydeligt brevet, som er det mest intakte jeg har, hvor du lige har mødt Simon. Og så gik der lige...12 år? Hurra igen, jeg glæder mig til at se jer og fejre jer! <3

  SvarSlet
 4. I ser så dejlige ud <3

  SvarSlet