mandag den 12. februar 2018

'cause there's no one like you in the universe

På trods af tømmermænd hos fotografen tog han os med en tur på Langebro for at tage et par billeder efter ceremonien på rådhuset. Det var isnende koldt, men jakken måtte af, for jeg var (og er) altså ret glad for min kjole, som jeg fandt dagen før på tilbud i Magasin (jeg havde selvfølgelig en anden i reserve). Fotografen blev sendt hjem på sofaen, imens min mand -never gets old - og jeg fejrede vores én time lange ægteskab med bryllupscheesecake i Strædet. Vi havde stedet næsten for os selv, og det var skønt at få varmen med te og varm chokolade, imens vi trippede lidt over at være blevet gift. Jeg havde faktisk været en anelse nervøs under vielsen, og det var rart at kunne puste helt ud og bare være sammen. Bagefter gik vi et smut forbi vores gamle arbejdsplads hvor vi mødtes for snart tretten år siden, og efter en hurtig tur hjemme til modtagelse af smukke blomster fra gode venner og pakning af kuffert, sprang vi igen på metroen med kurs mod lufthavnen og Malmø. 

5 kommentarer:

 1. det er en SÅ flot kjole! den er jo uden tvivl lavet til dig. jeg kan ikke sætte ord på hvor stort det her er for mig, så jeg kan slet ikke forestille mig hvor vildt-over-skyerne I må have det. <3 <3 <3 jeg glæder mig sygt meget til at fejre jer IRL i maj! bryllup kan man altid fejre. :)
  <3 9x2x18 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bare den sødeste. <3 Vi har det ret vildt over det. :D Og vi glæder os så meget til at fejre det i maj! Det er jo vores bryllupsrejse! :D <3

   Ja, datoen. <3 (Det havde jeg selvfølgelig tænkt på, men det ved du nok godt.)

   Slet
 2. ps: elsker den nye blog-etikette. #bryllup ;p <3

  SvarSlet
 3. Sød sød sød sød! Begge to!
  Tillykke igen Tine <3

  - A

  SvarSlet