mandag den 19. februar 2018

love is the place that you're drawn to

Ja, det er endnu en Stephen King t-shirt. Nej, jeg skammer mig ikke.
Her følger den sidste omgang billeder fra vores bryllup - godtnok fra dagen efter, for ligesom jeg er stor tilhænger af begrebet 'fødselsdagsuge', synes jeg også godt at vores bryllupsdag kunne udvides til minimum en bryllupsweekend, selvom vi tjekkede ud af hotellet lige inden middag, og derfor ikke tog på decideret bryllupsrejse. (4x bryllup i én sætning - det er vist aldrig sket for mig før!) bob hund havde i øvrigt lige spillet på vores hotel, og den piberygende hund var den første af dagens mange balloner, selvom Sverige ellers gjorde et ihærdigt forsøg på at forhindre dem. Jeg elsker skiltet, da jeg normalt virkelig ikke er fan af balloner, men det skulle snart ændre sig. 
Da vi kom hjem til lejligheden, havde to af mine bedste veninder været på spil, og havde pyntet op på trappen og ved døren i vores meget lidt kønne opgang. Der var balloner i massevis, men det gjorde ingenting - jeg var bare så glad og rørt over den fine gestus, og jeg er virkelig heldig med at have så gode mennesker i mit liv. Jimmy var også ret interesseret i oppyntningen, men virkede ellers ret upåvirket over vores nye ægteskabelige status. 
Lørdag aften - den anden aften som nygifte - blev tilbragt på sofaen med et par afsnit af Star Trek: Discovery og spændende, svenske chips. Imens prøvede Jimmy ihærdigt at æde de blomster, som vi havde fået af min barndomsveninde, og udover at skulle holde ham fra blomsterne, var det en ret perfekt aften efter et par dejlige, men lidt udmattende dage. 

4 kommentarer:

  1. Tænk at det er mig der er gift med verdens sødeste kvinde!!!!
    <3 <3 <3

    SvarSlet
  2. Åh smelter lidt over Simons kommentar!

    SvarSlet