lørdag den 17. februar 2018

now we'll be forever holding hands

Jeg havde egentlig købt en anden kjole til dagen, inden jeg faldt over den anden i Magasin.  Heldigvis kunne vi gøre præcis som vi havde lyst til, og helt selv bestemme dagen og påklædning, så vi slappede af på hotelværelset og skiftede tøj, inden vi tog ud at spise. Og så havde jeg altså to pæne kjoler på den samme dag. 
Vi spiste på Årstiderna, der var en enormt hyggelig restaurant i en kælder midt i Malmö. Vi fik en svensk menu med blandt andet Kalix löjrom og en umanerligt mør rensdyrfilet, og det var et par timer i madhimlen. Vinen var god, sød og dyr(!), men der var noget at fejre, så det betød ikke så meget. Vores hotel tog sig godt ud i den kolde nat, og vi kunne vinke til vores værelse på tredjeøverste etage, der ventede på os med et lækkert karbad og mere af den dejlige udsigt. Det var en helt perfekt afslutning på en helt perfekt bryllupsdag, og jeg kan næsten ikke være i mig selv af glæde over, at jeg er blevet gift med mit livs kærlighed. 

6 kommentarer:

 1. Hurra! Igen. Jeg bliver også helt glad indeni.

  SvarSlet
 2. Hvor ser du bare mega flot ud✌🏻♥️

  - K

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, søde Kit. Når man går med hårnet og sikkerhedstræsko til hverdag, er det meget rart at kunne klæde sig bare lidt pænt på af og til. :)

   Slet
 3. Er så glad på jeres vegne stadigvæk. Men der er noget galt med dine billeder :O

  SvarSlet
  Svar
  1. <3 <3 <3. Og ja, jeg er også temmeligt frustreret over billedsituationen lige nu.

   Slet