lørdag den 3. februar 2018

the planets spin and we watch space pass

Januar er i mit hoved ikke en rigtig måned. Der går altid lige et par uger, før jeg for alvor opdager at et nyt år er i gang; jeg skriver stadig det gamle år på alle mine papirer, og et helt års moralske tømmermænd skal bearbejdes og reflekteres over - og det er naturligvis ganske oplagt at gøre netop dét på nogle af årets koldeste, mørkeste og korteste dage. Månedens sidste uges tid går tit med planlægning af det nye års eventyr, og i år kan jeg se frem til så mange spændende begivenheder, at vi pludselig var i gang med februar måned uden jeg overhovedet havde opdaget det.
Og nu har jeg ferie! Jeg sidder i skrivende stund i toget på vej til Jylland, hvor jeg skal på en lille vinterferie hos min far og søster. Jeg har ikke været hjemme siden jul, og selvom det altid er hårdt at være væk fra min familie, trækker det lidt ekstra i mig at komme hjem til min niece på 11 uger. Hun er en RET sød baby, hvis jeg nu selv skal sige det, og jeg skal hjem og høre hendes holdning til Kasper Kusks tilbagevenden til AaB.
Udover selvransagelse, lange arbejdsdage og planlægning har jeg trods alt også haft tid til lidt andet her i januar, og billederne er fra en virkelig dejlig tur i Zoo i sidste uge med min veninde. Der var gråvejr, næsten ingen mennesker og afsindigt mange nuttede dyrebørn - girafkalven var kun et par dage gammel, men det var alligevel helt klart flodheste- og næsehornsungerne der stjal vores hjerter denne gang.

Jeg har også været et smut i biografen og se I, Tonya. Den er både sjov og trist og lidt for meget, og jeg kan bestemt anbefale denne biopic om skøjteprinsessen Tonya Harding, selvom deciderede Oscar-nomineringer måske er at tage munden lidt for fuld. Sufjan Stevens' nummer af samme navn - der nu ikke har noget med filmen at gøre - er i øvrigt også ret fin - selvom Tonya Harding selv er pissesur over, at han ikke spurgte hende først, hvilket kun giver en endnu bedre krølle på historien. 

4 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne vide hvad DU mener om at Kusk returnerer til Aab? Personligt har det reddet hele mine uge - håber bare at han kan klare presset..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været lidt ambivalent omkring nyheden, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg er slem til at bære nag, og jeg tog det ikke så pænt, da Kusk skiftede til FCK. (Se evt. her: http://musicismysecret.blogspot.dk/2015/05/i-think-theres-something-in-my-eye.html )

   De sidste par dage har jeg dog mest af alt været glad. Han hører til i AaB; jeg kan godt lide ham både på og udenfor banen, og kommer han rigtigt i gang igen, kan det blive rigtig godt. Jeg håber bestemt også, at han kan klare presset, og at tilhængerne lige giver ham en chance her i starten. Det skal jeg i hvert fald nok gøre.

   Slet
 2. Hun er svimlenes sød, kan jeg se på instagram - håber du får en dejlig ferie heroppe! I Aalborg har vi haft det koldeste klare og smukke solskin, som fra idag skulle fortsætte, dog uden d -5/8 grader - håber du får nydt det, hvis det kommer din vej i disse dage også (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er simpelthen det bedste lille menneske, jeg nogensinde har mødt. Tak, jeg havde nogle skønne dage nord for Limfjorden - det var klart og koldt. :)

   Slet