torsdag den 8. marts 2018

oh, and I know this of myself


Endnu engang er billederne fra min sidste smuttur til Jylland, for jeg har ligget vandret siden jeg skiftede afdeling sidste mandag, og billeder har jeg ikke taget nogen af. Denne elevtilværelse er en anelse stressende - det føles lidt som at starte på et helt nyt arbejde hver tredje-fjerde måned, og for en tryghedsnarkoman som mig, er det ind imellem lidt udfordrende. Det bliver dog nemmere og nemmere for hver gang, og jeg synes allerede at jeg er faldet godt til det nye sted - men jeg savner mine gamle kollegaer på min gamle afdeling. 

Dem har jeg til gengæld besøgt i dag, da de har haft et par ualmindeligt travle uger, og da jeg var på forkant med mine opgaver på min nye afdeling, kunne jeg kigge forbi og give 'mine' rotter nogle rene kasser. Jeg hilste også på forbrydermusen fra sidst - jeg kalder ham Mr. Jingles (fra The Green Mile, selvfølgelig)- og overvejede lidt om jeg skulle lære ham nogle cirkustricks - men forskerne ville nok undre sig lidt, hvis han pludselig kom trillende med en lille bold. 

Jeg har haft nogle dejlige aftaler i denne uge med et par veninder med store maver, men ellers er mine aftener gået med Far Cry Primal på min Xbox. Jeg har ikke spillet noget i over et år, men af og til kommer der en periode på en måned eller to, hvor jeg går all-in på et spil, og derfor løber jeg lige nu rundt og tæmmer sabeltigre og nedlægger mammutter. Det er fantastisk! Senere på måneden udkommer Far Cry 5, og jeg forudser derfor, at min spilleperiode denne gang bliver lidt længere. 

2 kommentarer:

 1. Skønne billeder!
  Og du er mega sej til det med at flytte afdeling- jeg ville også dø!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var sådan en flot dag! Og tak, det er sødt sagt. :)

   Slet