tirsdag den 27. marts 2018

to move away from those younger years

I lørdags havde jeg fødselsdag - nu er jeg officielt 33 år gammel, og vel ikke rigtigt i starttrediverne mere. Det gør nu ingenting, for det sidste år har været et af mine bedste meget længe - jeg er kommet rigtig godt i gang med mit 'brancheskift', jeg er blevet moster - og jeg er blevet gift! Efter barnedåben i forrige weekend passede det mig helt fint med en rolig fødselsdag, og dagen gik med en overdådig brunch på Luna's, en lang middagslur og beundring af gaver. Vi var et smut i IKEA dagen efter og købte min fødselsdagsgave fra min far - en reol til alle vores vinyler, men det er desværre ikke muligt for mig at vise et ordentligt billede af den endnu. Efter en lang arbejdsdag købte jeg nemlig endnu en gave til mig selv i dag - Far Cry 5, og solen forsvandt lynhurtigt (tiden går i hvert fald dobbelt så hurtigt, når man spiller Xbox). Nu ser jeg frem til påskeferien - der skal skydes religiøse fanatikere og drikkes cola i store mængder. 

6 kommentarer:

 1. Jeg vil også skyde religiøse fanatikere?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg da godt forstå! Så må I jo købe Far Cry - har Peter ikke en Playstation? :)

   Slet
 2. Tillykke igen søde Tine - dejligt, dagen var god!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anne - det var den bestemt. :)

   Slet
 3. jeg kan simpelthen ikke finde 20th Century Ghosts nogle steder på Bostons ellers Somervilles biblioteker! det er totalt uhørt. ville jo læse Hill-bøgerne kronologisk, men det blev det så ikke til. må vist hellere købe mig et eksemplar. :D PS: tillykke igen med jeres bryllup. LOVE U GYUYS

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, øv. :( Men en god anledning til at lade en ny bog flytte ind. :) Jeg er selv kun lige nået dertil, men holder lige en pause til fordel for nogle tegneserier.

   Og taaaak. <3

   Slet