fredag den 23. marts 2018

willful suspension of disbelief

Jeg tilbragte sidste weekend i Nordjylland hos min søster, da min niece blev døbt i søndags. Lørdagen brugte vi på forberedelser til festen; hovedpersonen valgte sine yndlingsblomster i Aalborg, og min dygtige søster pyntede bordene på allerfineste vis. Under oppyntningen blev vi frygteligt sultne, men heldigvis var vi i et lokale på kroen, så de fiksede hurtigt et par stjerneskud til os - og hvilke stjerneskud!

Dåben i kirken var en virkelig fin oplevelse, og Vibe var så nuttet i den gamle dåbskjole, som min søster også blev døbt i for snart tredive år siden. Præsten var en sød, ung kvinde, der var helt ked af at måtte hælde vand over Vibes flotte krøller, og hun var god til at kigge opfordrende på mig, når jeg skulle svare ja på Vibes vegne. Jeg har nemlig fået det ærefulde hverv at være Vibes gudmor (det kan man åbenbart godt, selvom man ikke længere er medlem af folkekirken), og selvom jeg havde været lidt nervøs over at skulle bære hende i kirken, opførte hun sig ganske eksemplarisk og var glad under hele ceremonien. Og under festen, for den sags skyld - hun er virkelig en nem og tilfreds baby, der uden problemer blev båret rundt på af mange betagede gæster. Hun blev begavet i en næsten uhyggelig grad, solen skinnede, og det var en helt perfekt dag. 

Ud på eftermiddagen blev jeg samlet op af min veninde, og så gik turen tilbage til København. Jeg fulgtes også med hende til Nordjylland om fredagen, da hun tilfældigvis skulle befinde sig ti kilometer fra mig hele weekenden. Det var et herligt roadtrip, og cirka hundrede gange bedre end toget - og det må gerne gentage sig snart. 

5 kommentarer:

 1. HVOR i Nordjylland finder man sådan et lækkert stjerneskud?
  Og du må da være ret godt tilfreds med at Aab sneg sig med i top 6? Det er jeg i hvert fald - så undgår vi alt det nedrykningsdrama..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er på Gjøl Kro! Og det er så godt!

   Slet
  2. Ej, hvor er jeg dårlig til at svare, Anne - godt at min søster lige kunne gøre det for mig. Og ja, det var nemlig Gjøl Kro - kan sagtens anbefale stedet til en lille søndagstur.

   AaB i top 6 er herligt! :D

   Slet
 2. Du er verdens bedste gudmor!

  SvarSlet