onsdag den 30. maj 2018

it's not heaven I'm pining for

Noget af det allerbedste ved turen til USA var vores roadtrip til Maine. Vi lejede en bil og kørte nordpå, og vi nåede hurtigt turens første destination; Salem. Jeg er vokset op med en historieglad far, der heldigvis altid har været særligt glad for hekse, og den interesse har han givet videre til mig - så at besøge USAs heksemekka var jo helt perfekt. Jeg havde læst, at der stadig bor og arbejder 'hekse' i byen, og at man derfor skulle opføre sig respektfuldt, men byen gik all-in på kosteskafter, spidse hatte og sorte katte, og det var ret underholdende. Det gjorde dog også, at jeg ikke følte det nødvendigt at besøge byens mange 'museer' (yeah right), men nøjedes med en tur til dommer Corwins hus, der var den eneste reelle lokation fra hekseprocessernes tid. Mine hyppige besøg på Tysklands torturmuseer gjorde dog denne oplevelse en anelse undervældende, men det var fedt at lære noget mere om USAs tidlige historie - og vi formåede at afholde os fra stone rubbing(?) på kirkegården.
Det var SÅ fedt at køre rundt i USA. Der var plads på de brede veje (når vi da ikke kørte forbi et helt HUS), vi snackede på både Taco Bell og Wendy's på rastepladserne, og radioen spillede sange så ærkeamerikanske, at det næsten føltes ironisk. (Lyt evt. selv til  nyklassikerne Most People Are Good eller It All Started With A Beer). Der var spøjse restauranter og små dinere; og der var store trucks og amerikanske flag overalt. Det var alt for meget og samtidig helt perfekt. Der går lidt feriealbum i den her på bloggen i øjeblikket, jeg ved det godt; men jeg har haft sådan en god tur, at jeg ikke kan lade være med at dele - og min hverdag er mildest talt ikke særligt spændende i øjeblikket. 

2 kommentarer:

 1. Ih, hvor fedt for jer, med sådan en tur :D I lyder til at morer jer kosteligt.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været mit livs bedste ferie - det hele har simpelthen været så fantastisk! <3 Jeres smuttur til Paris så nu heller ikke så dum ud. :)

   Slet