tirsdag den 19. juni 2018

purify the colors, purify my mind

Jeg er snart ved at være igennem feriealbummet, men har stadig et par indlæg tilbage fra Boston, for jeg oplevede så mange ting, der er enormt karakteristiske for USA, og det gjorde så stort et indtryk på mig, at jeg gerne vil fortælle om det her - til gengæld kan I glæde jer over, at jeg ikke umiddelbart har flere ferier i støbeskeen, hehe. Men se nu lige, hvor smukt der eksempelvis var på Boston Public Library, der var en hel oplevelse i sig selv.  

Vi besøgte Harvard University på en dag, hvor der var Mayfair på Harvard Square; en folkefest med boder, musik og underholdning. Og en religiøs dommedagsprofet og en sniper på taget, hvilket ligesom fuldendte det amerikanske indtryk. Det var helt underligt at gå rundt på Harvard Campus, men på en eller anden måde også lidt undervældende - som måske det eneste på hele ferien. 
Undervældende kan man ikke kalde Mount Auburn Cemetery i Cambridge, der er strøget direkte ind som nummer et på listen over de flotteste kirkegårde jeg har set; en titel Mount Hope Cemetery i Bangor nåede at have i en uges tid. (Måske en lidt underlig ting at føre en liste over, men jeg er altså virkelig glad for kirkegårde). Vi besøgte den på det helt rigtige tidspunkt; bladene på blomster og træer var helt nye, friske og klare i farverne, og det bakkede landskab gav de smukkeste rammer til de flotte, gamle gravstene. 
Højt på en bakketop midt på den enormt kirkegård lå et eventyrlignende tårn, hvorfra man fik en forrygende udsigt ind mod Boston. Vi brugte flere timer på at udforske kirkegårdens forskellige sektioner; vi fandt hjerteskærende gravsteder og mødte højst uventet en kalkun(?), og det var en virkelig hyggelig eftermiddag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar