onsdag den 27. juni 2018

you don't have to go to college

Dagens oprids af de sidste par ugers nævneværdige begivenheder er ledsaget af de sidste billeder af smukke huse fra Boston. Faktisk er de primært fra Somerville, og min lykke ville være gjort, hvis jeg kunne få bare et lille hus i området, for der er simpelthen så fint. Det føles allerede som evigheder siden min tur, og det har været lidt for meget hverdag den sidste måneds tid. Heldigvis har der også været plads til gode ting, og jeg har blandt andet -

- været på date med min kæreste på Vesterbro, hvor vi spiste god indisk mad i Kødbyen, drak et par kolde øl i solen på Sønder Boulevard og så Animal Collective fremføre Sung Tongs på VEGA med et par gode venner. Koncerten var helt forrygende, og det var en skør rejse næsten femten år tilbage i tiden. 
- været til sommerfest med mit arbejde i denne weekend. Vi løste en mordgåde, hvilket var overraskende sjovt og udfordrende, og så tog vi på Klubben på Vesterbro, spiste stegt flæsk med persillesovs og drak øl fra kander i rigelige mængder. Det var en virkelig sjov og tiltrængt aften ude, og jeg var helt stolt af for en gangs skyld at være en af de sidste tilbage. Jeg valgte lidt ufornuftigt at cykle hjem, men havde trods alt dømmekraft nok til ikke at snuppe mig en solo-svømmetur - selvom den tidlige morgen var helt perfekt til det. 

- besøgt min skole i Roskilde og hørt mere om det afsluttende projekt, som jeg skal begynde på i slutningen af året. Efter mødet spiste jeg på WHY Food & Cocktails sammen med to veninder fra skolen, og det var helt forrygende god mad. Konceptet er et fusionskøkken mellem det danske og det vietnamesiske, og selvom det lyder lidt poppet, fungerede det til perfektion. Vi fik også en lækker cocktail, og tiden gik alt for hurtigt i det gode selskab. Der blev snakket om alt fra nusning af grise til blodprøvetagning på mus, og det er så befriende at have venner i den samme, lidt specielle branche jeg befinder mig i. 
- i samme ånd også besøgt mine to klassekammerater og veninder, der er elever på Øresundsakvariet. I går spiste vi en kæmpe belgisk vaffel i solen på havnen i Helsingør, efter en after-hours rundvisning på det lille, men meget fine akvarium. Min nye yndlingsfisk er en stenbider, og så er jeg imponeret over at min veninde træner en rokke.

I lørdags var det præcis to år siden jeg havde min sidste arbejdsdag i FONA. Det er helt uvirkeligt at tænke på, og jeg havde aldrig turde håbe på, at jeg skulle blive så glad for min nye tilværelse. Jeg har mødt så mange gode mennesker de sidste par år, og jeg er så glad for at jeg valgte at gå i en helt anden retning end jeg nogensinde havde forestillet mig. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar