tirsdag den 31. juli 2018

walk through the fields and feel nature's glow

I går startede min ferie rigtigt, og min kæreste og jeg har sat os et mål om i denne ferie at bruge alle de gavekort, vi fik forærende til vores bryllup. Næste torsdag har vi et halvt års bryllupsdag, hvilket skal fejres med både kroophold og middag, men i går startede vi roligt ud med en 'luksusbrunch' på Café 8Tallet i Ørestaden - jeg har været der før, men vil nok helt ærligt mest anbefale den for placeringen. Det er helt enestående at kigge ud over Kalvebod Fælled, og selvom maden bestemt ikke er dårlig, er den ret standard. (Og så kommer jeg ALDRIG til at forstå, at fem fedtede skiver købe-chorizo (som vi i øvrigt kun købte, fordi stedet 12 minutter efter åbning 'desværre ikke kan byde på' grillet pølse) eller en tallerken med to skiver ost kan koste det samme som en ret lækker avokado-servering eller en avanceret yoghurt med granola.) Det er vist et gennemgående tema hos de caféer, der er tilmeldt gavekort-ordningerne - men igen; det var bestemt ikke dårligt. Jeg tror jeg skal prøve deres smørrebrød, hvis jeg vender tilbage igen - de så ret lækre ud. 
Bagefter gik vi en lang tur på Kalvebod Fælled omkring Naturcenter Amager, som jeg altid gerne sender en anbefaling efter. På 8Tallet blev vi omringet af forkælede, skrigende børn, og vi flygtede før min kæreste nåede sin morgenkaffe, fordi jeg havde lokket med Naturcenterets café (hvor jeg meget hellere ville have brugt mit gavekort), der serverer god kaffe og lækre is. Desværre har de lukket om mandagen, men da vi fandt Skraldetorsken Torben i stedet, hjalp det lidt på humøret. 
Vi fandt også fåreflokken, der var ualmindeligt sløv i den bagende middagshede. De ville gerne lige nusses lidt i panden og gumle lidt på min nederdel, og det var ret hyggeligt at tage en slapper med dem i skyggen. Jeg tror ikke, at Naturcenter Amager har en dyrepasser ansat, men ellers ville det også være et job, jeg sagtens kunne se mig selv i - også selvom jeg ville skulle tackle en hel del forkælede og skrigende unger. 


Nu sidder jeg i toget på vej til Jylland, hvor jeg skal holde et par dages ferie hos min far, der lige er kommet hjem fra den årlige Tysklandsferie. Jeg er stadig noget trist over, at jeg ikke kunne komme med i år, men et par dage i barndomsbyen bliver nu heller ikke så dumt.

2 kommentarer:

  1. den er så flot, din tshirt <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh, TAK! Endelig nogen, der kan sætte pris på en god Dark Tower-reference! <3

      Slet