tirsdag den 7. august 2018

make a point to make no sense

Fire skønne sommerdage i mit barndomshjem var den helt perfekte start på min ferie, og jeg har virkelig fået slappet af sammen med min far, søster og niece. Vi har været på korte, dejlige ture, grillet burgere, pizza og stegt flæsk på grillen, og vi har snakket og hygget os - og jeg mærker endnu engang et lille stik i hjertet over at bo så langt væk fra dem i hverdagen. 
Efter at have besøgt min veninde og hendes yngste, der allerede er indgået i et arrangeret ægteskab med min niece, kørte vi mod Verdenskortet ved Klejtrup Sø uden for Hobro. Det var et af mine yndlingsudflugtsmål da jeg var barn, og jeg fik pludselig helt lyst til at genopleve det. Jeg havde forberedt mig på, at en bunke sten placeret i tilnærmelsesvis korrekt målestok som alle verdens lande ville virke undervældende på en voksen, men jeg synes stadigvæk, at det er et enormt charmerende projekt. 
Min niece var selvfølgelig liiiige lille nok til at nyde alt det andet, Verdenskortet havde at byde på. Det er et virkelig fint sted for børnefamilier med alt fra store trampoliner til æselture, legeplads, hængekøjer og stylter, og vi sluttede af med en gang minigolf i skygge fra den bagende sol. Min far vandt selvfølgelig, mens Vibe løb med al opmærksomheden. 
Vi nåede også en tur til Randers og indløste et gavekort til Bistroteket. Jeg fik Læsøtarteletter, der var enormt gode, men ellers var jeg mest bare lidt misundelig på min søsters chokoladekage, der langt trumfede min lidt kedelige kiksekage. Ellers var der for varmt til at foretage sig ret meget andet, og vi så ikke mindre end tre markbrande på vejen hjem. 
Min familie har været på ferie i Tyskland - i år desværre uden mig, men jeg satser stærkt på at komme med igen næste år. Fordi de er verdens bedste, har jeg kunnet tage den fineste omsorgspakke med tilbage til København, og heldigvis skulle jeg også have familien med - kassen havde nok været lidt besværlig at slæbe med hjem i toget. I lørdags besøgte vi nemlig min onkel og hans kone i Værløse, og mødte min kusines lille søn for første gang - det var endnu en hyggelig dag med lækker mad fra Meyers og dessert på terrassen. Silke kunne jeg desværre ikke tage med til København, men det var et kærkomment gensyn med min yndlingshund. 

2 kommentarer:

  1. Hvor er det lækkert med sådan en omsorgspakke, det er virkelig sødt tænkt af dem :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, meget - jeg blev også helt rørt. :)

      Slet