tirsdag den 18. september 2018

you're a beautiful and violent work


Jeg har haft en dejlig miniferie i Jylland hos min familie, men inden jeg deler løs af landlig idyl, har jeg lige et par andre ting på hjerte:

 - For præcis en uge siden var jeg endelig til min første Why?-koncert på Ideal Bar. Jeg missede dem på Roskilde i 2006 og på Loppen i 2008 og har måttet vente i frustrerende lang tid på en ny koncert, og jeg er ikke blevet mindre begejstret for bandet i mellemtiden. I tirsdags spillede de hele den fremragende Alopecia-plade fra 2008, og de var endnu bedre live end jeg havde turdet håbe på. Jeg fangirlede lidt bagefter, og de var SÅ sympatiske, søde og rare, og det kunne næsten ikke have været en bedre aften. Jeg var kun ærgerlig over, at den oprindelige opvarmning Serengeti alligevel nåede frem i tide med et fly fra Berlin - for i et par timer stod min kæreste stand-by, og blev endda skrevet på facebook-eventet, og det ville have været så fantastisk, hvis han havde fået lov til at varme op for et af mine yndlingsbands.

 - Ligesom resten af befolkningen har jeg set Ku' Godt - Må Godt på DR, og ligesom resten af befolkningen forstår jeg heller ikke helt, hvad der foregår. Folk må hjertens gerne leve i åbne forhold, men Malou og Alex virker til at praktisere en helt særlig udgave deraf, og det virker mest bare som en meget ulige konkurrence. Det er sært underholdende TV, som jeg vel sender en eller anden form for anbefaling efter, selvom parret har været ude og sige, at de føler sig uretfærdigt behandlet af DR, der skulle have klippet lige lovligt meget i deres udtalelser. (Der er dog mange samtaler og situationer, der er ret ekstreme uanset hvilken kontekst de bliver taget fra, så jeg synes de klynker.)

 - Og så er det virkelig ikke særligt sjovt at være AaB-tilhænger i øjeblikket. I går skrabede drengene 1-1 hjem mod Vejle på hjemmebane, og det betyder svimlende 3 point i fire kampe mod klubber så frygtindgydende som Horsens, Esbjerg, Randers og Vejle. Suk. Jeg har ikke opgivet alt håbet endnu, jeg synes AaB har handlet fornuftigt på transfermarkedet, og jeg tror det kan blive rigtig godt, når holdet bliver mere sammenspillet og fyrer Wieghorst. 

2 kommentarer:

  1. det var noget af en teaser, da own road kom på why-eventet! men æv. er lettere misundelig over, at du mødte bandet! dejligt, at de var søde og ikke snobbede. :) hvis simon oveni dén oplevelse også havde varmet op for dem, havde det måske været FOR god en aften og du ville stadig være besvimet af overvældende fantastiskhed?! man ved aldrig. -- jeg følger også med i det program du nævner, og jeg er enig med dig i, at det godt kan virke som en form for konkurrenceløb mellem de to. bed mærke i en sætning fra sidste afsnit, som hun siger til ham, mens han basically er midt i et angstanfald over 24-timers-eksamen i samfundsfag (preach, bro). den lød således: "jeg er bange for, at hvis du ikke klarer dig godt på universitetet, så glider vi fra hinanden." GIRL!, come on. måske mente hun det ikke så hårdt, som det lyder på mig, men av!!! jeg fik det helt skidt på hans vegne.

    SvarSlet
  2. Ja, I know! Det var et par timers ren eufori. Og nervøsitet. De var meget søde, rare og sympatiske - og det virker til, at de efter hvert show lige tager sig tid til at snakke med publikum, så mon ikke du får chancen til november? :)

    Og ja, ÅH GUD! Det var noget helt sindssygt noget at sige midt i en eksamen, han freaker over! Så kan det godt være, at hun trak det tilbage i bilen senere, men der fik hun nu heller ikke udtrykt sig for heldigt. Det er virkelig sindssygt at se på. Glæder mig til at snakke med dig om det. :D

    SvarSlet