lørdag den 24. november 2018

I'll confess my weakness to you

Mit hoved er stadig lidt i Holland, men i går var det allerede tid til sidste tur til Roskilde og skolen i denne omgang. Eftersom jeg skal tilbage på skolebænken om bare to måneder, var det ikke den store tårevædede afsked, men vi havde en hyggelig dag med dimissionsfest for nyuddannede dyrehandlere. Jeg kan dog langt fra ligge på den lade side nu, for på mandag starter jeg både på en ny afdeling på mit arbejde OG på mit eksamensprojekt, hvor jeg dagligt skal observere og håndtere 60 mus, samt undersøge om de bliver gladere for at blive flyttet i en tunnel frem for i halen (det tror jeg de gør). Derudover er der også lige blevet slået dyrepasserstillinger op på mit arbejde, og det er så spændende, at jeg næsten ikke kan være i mig selv. Det er nok bare for tidligt, desværre, for jeg skal først til eksamen til marts, og er endelig færdig til juni, men jeg bliver nødt til at prøve alligevel. Sammen med ALLE de andre fra min klasse. FML. 
Det er dog aaaalt for fremtidsafgørende for sådan en lørdag aften, og i stedet overspringshandler jeg for groft - jeg har blandt andet lige slugt fem afsnit af YouTube-serien Cobra Kai, der - som navnet antyder - er en fortsættelse til en af mine ultimative yndlingsfilm; en af de film, jeg har set allerflest gange, og den film, der ganske forudsigeligt var grunden til, at jeg startede til karate som ung teenager - nemlig Karate Kid fra 1984, med en bedårende Ralph Macchio i hovedrollen. Han er vendt tilbage i rollen som Daniel LaRusso, ligesom the ultimate bad guy Johnny Lawrence også er tilbage, spillet af en overraskende god William Zabka. Stor TV-kunst er det ikke, men jeg må med skam indrømme, at jeg faktisk er virkelig godt underholdt af denne drama/comedy-serie, og så er det bare et virkelig lækkert, nostalgisk gensyn med mange af scenerne fra den første film.
Det har været en god uge. Jeg har stadig overskud fra studieturen, men jeg er samtidig ret opmærksom på, at jeg ikke skal have alt for mange planer i næste uge. Jeg er lidt nervøs for at starte på noget helt nyt igen på mandag, så mit overskud skal lige kunne strækkes lidt ud - gerne indtil jul, tak. Jeg har dog fået endnu mere plus på kontoen efter en forrygende Carpark North-koncert med en god veninde i torsdags, og i dag var jeg for første gang en tur alene på Helgoland og i det 3.9 grader kolde vand, hvilket var helt fantastisk. Jeg kommer bestemt ikke til at fortryde, at jeg meldte mig ind i Det Kolde Gys - nu skal jeg for alvor være vinterbader! (Et lille minus i regnskabet var AaBs 1-1-kamp mod Vejle. Helt ærligt, venner...)

11 kommentarer:

 1. Uh, hvor er alt det flotte garn fra??

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, fedt, at du spotter garnet! :D Det er fra Sagnlandet Lejre, hvor man kan besøge et tekstilværksted, se garn blive farvet som i gamle dage, møde en væverske og spinde en rokke. (Hedder det ikke det?) Hele stedet er virkelig en god oplevelse, garn eller ej. :)

   Slet
  2. Der må jeg ned engang! :)

   Slet
  3. Jeg tror virkelig også, at det kunne være noget for dig og Kasper. Ellers vil jeg meget gerne med igen. :) Til sommer!

   Slet
 2. Til gengæld startede mandagen så fremragende med at Wieghorst ENDELIG blev fyret. Håber at der kommer lidt andre boller på suppen og mere gejst på holdet. Forza de røde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var da virkelig den bedste mandag meget længe! En rigtig dejlig nyhed, selvom det godt kunne være sket liiiidt tidligere. Jeg håber også på mere gejst - og truppen har bestemt potentiale, synes jeg. Forza de røde! :)

   Slet
  2. I øvrigt - https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/aab/wieghorst-svarer-igen-en-traener-er-afhaengig-af-en-god-sportsdirektoer/7412473

   Jeg synes egentlig, han beskriver meget godt, hvorfor han IKKE skal være AaB-træner. Han har objektivt set fuldstændig ret i alt, hvad han siger om vores økonomi og holdets kvalitet, og hvordan AaB ikke kan forvente at ligge højere i tabellen end de har gjort i år - men det er da en enormt defensiv holdning at have som træner! AaB er jo netop beviset på en klub, der alligevel kan overraske og præstere over evne af og til - og det er vel dét, man skal stræbe efter?! Vi vil se gejst, vilje og kærlighed!

   Hov, jeg blev vist grebet lidt af stemningen. Forza de røde igen! :D

   Slet
  3. Altså, sidste uges sejr over Esbjerg tegner jo lovende.. I morgen vil det vise sig, om det bare var et tilfælde. Men det vil være skønt,at kunne gå på julepause med en hjemmebanesejr i bagagen. Ville gerne se kampen live, men der er sgu lidt for langt til dobbelt A :)

   Slet
  4. Bestemt! Det var simpelthen så dejlig en oplevelse, og jeg håber virkelig, at det ikke var et engangstilfælde. Der så vi da noget gejst! :) Jeg ville også gerne se kampen på stadion, men jeg kan ikke engang se den på TV, da det åbenbart forventes, at man deltager i diverse julearrangementer her i december måned. Ak. Jeg må følge flittigt med på telefonen.

   Slet