søndag den 6. januar 2019

you said let's save it for another day

Jeg har brugt dette nye års første uge på at samle mine julegaver. Jeg er stadig noget forkølet, så jeg har kun udnyttet det gode vejr til at cykle til og fra arbejde - mine aftener er blevet tilbragt med et tæppe over skuldrene, en næsespray inden for rækkevidde og en LEGO-brik i hånden. Juleaften fik jeg nemlig hele Hogwarts' The Great Hall forærende af min far, og nogle dage efter førte min grådighed og ivrighed til, at han også gav mig Whomping Willow-sættet i en tidlig fødselsdagsgave. Jeg har hygget mig så utroligt meget med at bygge det, og jeg er meget imponeret over alle de små, fine detaljer til Potter-nørderne. 
Min søster forkælede også min indre nørd, da hun havde fundet et ret imponerende Game of Thrones-puslespil til mig. Min kæreste og jeg brugte nytårsaften på at lægge første lag med 1000 almindelige brikker, og årets første dag blev brugt på at færdiggøre det næste skumlag og sætte figurerne på plads. Det var en meget tilfredsstillende oplevelse (bortset fra Jimmys lidt for ivrige hjælp), og en virkelig fed, ny måde at lægge puslespil på. I mandelgave vandt jeg desuden Egg of Thrones - det ultimative æggebæger, som min svoger var ufatteligt misundelig på - men det passer perfekt til min lille Joffrey-figur, så jeg ville ikke af med det. 
Jeg har ikke fået taget billeder af mine andre gaver endnu, men jeg sætter især pris på Red Dead Redemption II-spillet, som jeg endelig fik taget hul på i fredags. I nat glemte jeg at gå i seng, og jeg er allerede kommet langt i dette vidunderlige spil, hvor det giver pote at blive rigtig gode venner med sin hest. Jeg har egentlig en hel liste af ting, jeg skal have ordnet, men jeg forudser alligevel at resten af søndagen bliver brugt på hesteryg i New Hanover. Jeg håber I er kommet godt ind i det nye år - det er jeg. 

6 kommentarer:

 1. Generelt synes jeg at Lego er ret ferme til at lave temaudgivelser. Min ældste er pjanket med 'Frozen' filmen, så han fik sneslottet i Lego til sin fødselsdag. Det er imponerende, hvor mange små ting de får med. Playmobil er også ret gode til det - de har f.eks. lavet et utrolig gennemført Ghostbusters sortiment.

  Og nej, det bekymrer mig på ingen måde, at jeg er blevet en person, der obsesser over legetøj ... :-S

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de kan altså noget. Jeg er også ret imponeret af Playmobil - jeg legede bare aldrig selv med det som barn, så jeg har slet ikke samme nostalgiske forhold til det.

   Og hey - du har i det mindste børn at gemme dig bag!!! Jeg bliver bare nødt til at embrace min kiksethed.

   Slet
 2. Ih, hvor ser det godt ud! Du er hurtig til at bygge. Kommer legoen til at stå fremme, eller pakkedes det ned med det samme? Der er jo så mange detaljer! Jeg overvejer lidt at genlæse HP-bøgerne i år, det er ved at være en del år siden sidst. KRAM til smukke Jimmy.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøvede at bygge langsomt, men jeg kunne ikke styre mig. :D Ja, det kommer til at stå fremme i en lang periode, men ikke forever - det fylder ret meget, og jeg vil gerne bygge det igen engang. Jeg tror også, at jeg snart tager en runde mere med Harry Potter, selvom det ikke er sååå længe siden sidst. :)

   Slet
 3. Det er i øvrigt mig der har hyret Jimmy så der er en lille irriterende en, der blander sig og ødelægger lidt. Præcis som da vi to var små :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er jo bare super. Tak for det.

   Slet