søndag den 10. februar 2019

a sight that almost stops your heart

Min sidste uge i punktform:

- I går havde min mand og jeg været gift i et år. Vores bryllupsdag er ikke noget vi kommer til at gøre særligt meget ud af fremover, men da det nu var første gang og tilmed en lørdag, besluttede vi os for at fejre det lidt. Vi spiste brunch i Strædet og gik en tur på Nationalmuseet, hvor min mand utroligt nok aldrig har været! Vi havde egentlig også planer om en tivolitur, men havde glemt sølvkortet derhjemme, så i stedet forlængede vi opholdet på museet og så ALLE udstillingerne. Jeg elsker det sted, og i går var jeg især betaget af udstillingen med de helt usandsynligt creepy dukkehuse. 

- Bagefter blev jeg slæbt med i bunkeren på Christianshavn, hvor min kæreste (det er altså stadig min mand, jeg snakker om - jeg kan bare bedst lide at kalde ham min kæreste) har sit øvelokale. Han viste mig sin støt voksende samling af guitarer, og jeg fik afprøvet de tre akkorder, jeg stadig kan huske - og basgangen til 'Come As You Are' - men så rækker mine evner heller ikke længere.
- Vores trætte ben ville hellere hjem på sofaen end på restaurant, så vi holdt tomandsfest i lejligheden med bestilte burgere, vin og vinylplader. Vi spillede Myretuen og 500, beundrede vores kat og snakkede om drømmerejser og de mere realistiske forlængede weekender, vi pønser på at planlægge i løbet af året. Sidste års tur til Boston gjorde et godt indhug i feriebudgettet, men jeg vil nu også meget gerne til Budapest, Stockholm og Berlin - og så har jeg faktisk aldrig været i London, hvilket måske er ved at være på tide. 

- AaB har lige tabt 0-3 til Randers i forårspremieren, og jeg forstår overhovedet ikke hvad der foregår. Jeg synes beslutningen om at ansætte Jacob Friis som cheftræner er virkelig god, og det har varmet mit hjerte at drengene igen ser ud til at nyde at spille fodbold. Jeg har derfor været ganske fortrøstningsfuld op til kampen i dag, for jeg var helt sikker på at se masser af gejst, vilje og holdånd, men den skal glemmes hurtigst muligt, og er forhåbentlig ikke et tegn på, hvad der er i vente for AaB i foråret.
- Jeg er blevet klippet for første gang i et år. At gå til frisør er en af mine absolutte hadeaktiviteter, for jeg er ikke god til smalltalk, og jeg ved aldrig, hvad jeg gerne vil med mit hår. Men så fandt jeg Anne Ravn og havde verdens bedste fredag eftermiddag. Hun er en helt utrolig sød og dygtig kvinde, og jeg følte mig enormt tilpas i hendes selskab - hun viste mig trods alt billeder af sin hund - og hun vidste præcis, hvad hun skulle gøre med mit slatne fehår. Det var en virkelig rar oplevelse, og jeg vender helt klart tilbage - så en stor anbefaling (men overhovedet ikke betalt reklame) herfra. 

6 kommentarer:

 1. nøj, en fed udstilling med de uhyggelige dukker! jelly. OOOOG!!!! forsinket tillykke med den jeres første bryllupsdag!!!!! Tine og mandekæresten take on the world. <3!!!!!!

  desuden er det jo så dejligt at du har fundet DIN frisør! jeg har også hørt godt om denne Anne Ravn, og mig værende på den anden side af A-havet MÅ hun være fantastisk. slut med smalltalk, skuffende frisurer og tårnhøje priser! weee. kram fra miiiig. hehe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den var SÅ fed, den udstilling! Der var i hvert fald 30 dukkehuse! :O
   Og TAAAK! <3 Selvom mandekæresten lyder lidt mærkeligt... :D

   Ja, Anne Ravn er for nice! Måske vil man kalde vores samtale smalltalk, men det var af den ALLERBEDSTE slags, og handlede om hunde, Aalborg og koncerter. Jeg vil nok heller ikke kalde hende decideret billig, men hun har helt rimelige priser for en rigtig og dygtig frisør. :)

   Slet
 2. Det var en dårlig forårspremiere for Aab - nough said... Og tillykke med bryllupsdagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo næsten ubærligt... :( Jeg forudser en hård kamp på mandag, men det kunne være SÅ fedt at vende skuden mod Midtjylland!

   Mange tak! :)

   Slet
 3. Jeg er en sucker for dukkehusting - kan kigge på det i timevis. Når jeg bliver en skør gammel dame på 80, vil jeg lave tusindevis.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også helt vild med miniature-ting. <3 Men allermest, når det også er lidt bizart og uhyggeligt. :D God idé med alderdomsbeskæftigelsen!

   Slet