søndag den 3. februar 2019

life went on without an end

Det har været en god uge. Sidste søndag var jeg stadig hjemme hos min far, hvor weekenden blev brugt på at fejre min søster, spise god mad og hygge os. Min far stiller stadig blomster fra haven frem til mig på mit gamle værelse, hver eneste gang jeg kommer hjem, hvilket gør det endnu mere hyggeligt at sove under taget med udsigt til kirken. Hos min søster måtte jeg snuppe et billede af mine seneste gaver til min niece - jeg kan vist ikke løbe fra, at jeg er dyrepasser. Det var en skøn weekend hjemme, og hjemturen på fire en halv time føltes derfor endnu længere - men måske også fordi den blev tilbragt i selskab med en meget ildelugtende mand og en tandrensende kvinde. 
I løbet af ugen har jeg haft flere aftaler med gode veninder, der blandt andet bragte mig forbi Kasai Sushi på Amagerbrogade. De har et kryds-af-koncept, og deres sushi er virkelig lækker - jeg vender helt sikkert tilbage engang. Selskabet var også godt - min veninde havde efterladt sin datter hjemme, og det var første gang længe, at vi havde helt uforstyrret tid til at catche up. Jeg er så glad for mine veninders børn, men jeg sætter også pris på, at jeg ind imellem kan mødes med mine veninder alene.
I sensommeren arbejdede jeg på vores Frederiksberg-afdeling, der ligger ved Det Biovidenskabelige Fakultet - som de fleste kender som Landbohøjskolen. Her opdagede jeg misfoster-samlingen, der var opbevaret under patologi-afsnittet, hvor vi kørte vores grise hen efter operationer. Jeg har nok helt ærligt brugt lidt for lang tid i kælderen i selskab med kyklop-kalve, tohovedede katte og grisefostre, men jeg er en sucker for den slags, og på de dovne eftermiddage var jeg ikke savnet i staldene. Jeg deltog også i julekalenderen fra De Veterinære Samlinger på facebook, og jeg var så heldig at vinde en rundvisning i samlingerne med en topsej konservator. I fredags kunne jeg derfor tage min biologistuderende veninde under armen og frydes over de imponerende flotte samlinger - udover misfostersamlingen (som jeg gerne vil vise rigtig mange billeder fra en dag) besøgte vi også husdyrsamlingen og den store, zoologiske samling, hvor jeg især blev forelsket i flaggermusen. 

2 kommentarer:

  1. Jeg vil så gerne med ind og se misfostersamlingen. Kan i øvrigt godt forstå at du er så vild med at være der. Du må føle at du er omgivet af "folk" ligesom dig selv :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi må se om vi ikke kan få det arrangeret engang. Selvom du er ret led. Jeg har trods alt ikke et ekstra ben eller et enkelt øje, vel?

      Slet