søndag den 10. marts 2019

it felt so good we wanted more of that

Puh, det har været en fuldstændig vild uge, hvor jeg har set verden igennem en tåge af knugende og kvalmefremkaldende nervøsitet, og derefter ubeskrivelig lettelse og helhjertet glæde og begejstring. Jeg var så nervøs for min eksamen onsdag, at jeg næsten ikke kunne stå på benene. Jeg er så træt af, at jeg skal have det sådan. Jeg VED jo godt, at det nok skal gå, men min krop reagerer alligevel helt uhensigtsmæssigt, og det er frygteligt irriterende. Min søde lærer og den meget behagelige censor fik mig dog hurtigt ned på jorden igen, og efter at have vrøvlet lidt i et minuts tid, kunne jeg endelig gå i gang med at uddybe min opgave. Vi endte med at have en virkelig fed diskussion, hvor jeg - næsten - glemte, at jeg var til eksamen, og jeg gik ud af lokalet med en god fornemmelse. Jeg fik 12, som jeg havde håbet på, men ikke turdet regne med, og jeg er SÅ glad, lettet og stolt. 
I fredags var der dimissionsfest, hvor vi fik overrakt eksamensbeviser og fejrede hinanden og vores kollegaer fra zoo-klassen. Vores überseje lærer holdt den bedste tale for os, hvor hun sammenlignede vores klasse med en dyregruppe i et adfærdsforsøg - og til det havde hun lavet ovenstående etogram, der var helt utroligt sjovt (og internt, selvfølgelig). Da vi havde spist frokost var der fest - jeg havde virkelig set frem til at danse, snakke, drikke og grine efter en intens eksamensperiode, og det havde de andre tilsyneladende også, for det blev en helt forrygende god aften. Jeg var ret beruset af både glæde og hvidvin, og jeg er så taknemmelig for at have lært så mange gode mennesker at kende. 

Jeg er lidt imponeret af min evne til at finde hjem til Amager fra udkanten af Roskilde i min fuldskab. Jeg har vist sovet lidt op ad et skilt på Hovedbanegården, da jeg skulle vente i 17 minutter på min bus, men ellers oplevede jeg ikke de store udfordringer. Dagen i går blev tilbragt på sofaen med tømmermænd, pizza og tv-serier, og i dag slutter jeg ugen af på Brøndby Stadion, hvor jeg håber på et lille mirakel i form af en AaB-sejr. 

10 kommentarer:

 1. Årh, hvor er det fantastisk! TILLYKKE med eksamen og det sindsygt flotte resultat. Så håber jeg at ugen ender helt enestående med en sejr til AaB - jeg har ingen favorit fodboldklub, så jeg har ingen skrupler med at heppe på AaB i dag, haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Carina, og ekstra tak for hep på AaB! Det blev kun til uafgjort, men vi scorede tre mål på Brøndby Stadion, og det er en bedrift i sig selv. :)

   Slet
 2. Stort tillykke, sikke et herligt indlæg! :)

  SvarSlet
 3. haha, hvor er din lærer god! :D og tillykke igen, du er SÅ DYGTIG! og 12!! :D :D <3 <3 <3 mvh stolt ven

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er virkelig den bedste.
   Og TAK! Og tak for hep hele vejen igennem! <3

   Slet
 4. Hurra, glæder mig til fejring!

  SvarSlet