søndag den 31. marts 2019

you're just a product of loveliness

Jeg er blevet færdigudlært og har haft fødselsdag næsten oven i hinanden, så jeg er blevet overordentligt begavet. Allergladest er jeg for mine fantastiske rotte-lamper fra Seletti (ja, de hedder 'Mouse Lamp', men man skal vist ikke være uddannet dyrepasser for at se, at det er nuttede rotter, der holder pærerne) som jeg har fået i svendegave fra mit arbejde og min familie, og selvom jeg ikke kan tage et ordentligt billede af det lige nu, bader de stuen i det fineste skær. Man må i øvrigt gerne have en anden mening om dem end mig, ahem. 
Min søde far kunne også godt huske, at jeg stadig "manglede" Hogwarts-Ekspressen i LEGO, efter jeg fik Hogwarts-slottet i julegave, og det blev jeg SÅ glad for. Jeg elsker, at min familie bakker mig op i mit nørderi, og ikke synes det er (alt for) fjollet at bruge flere hundrede kroner på små stykker plastic. 
Min kæreste og Jimmy har også været på gavejagt, og havde produceret de fineste gavekurve til mig med spændende nye chips og lækre snacks, en fin plakat og nips-ting, hvilket jeg kun kan tolke som en invitation til at bringe endnu mere nips ind i stuen. Min søde veninde har fremskaffet en hel lille musefamilie til mig, og jeg sætter virkelig stor pris på mine arbejdsrelaterede gaver. Jeg troede slet ikke, at jeg ønskede mig noget - men alle mine gaver er helt perfekte. 

6 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen! Og naturligvis uddannelsen 😁 Jeg synes det er så tydeligt, at du får gaver fra mennesker, der virkelig kender dig - og det er btw helt fantastiske gaver! 😍 Især er jeg misundelig på rotte-lamperne og Hogwarts Express i LEGO - ja og chips i rigelige mængder og nips-mus, haha. Jeg tager gerne det hele 😂

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, undskyld at jeg har været så ekstremt langsom til at svare - det har været en heftig uge! Tak for din fine kommentar - og jeg er helt enig - det er dejligt at blive 'set'. :)

   Slet
 2. Det er jo Scabbers! 💓

  Synes det er nogle så fine gaver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og beklager mit sene svar! Ja, han er SÅ fin, synes jeg! <3

   Slet
 3. Det er ikke en invitation til mere nips i stuen!!!

  SvarSlet