søndag den 26. maj 2019

into each life some rain falls

Billederne er fra den sidste uges tid, der har været endnu en god en af slagsen. Sammen med min kæreste fik jeg endelig smagt en pimpet vaffel fra Munchies Copenhagen, og vi nåede også en tur forbi Sundby Idrætspark sidste søndag, hvor det pludselig var blevet ret spændende for Fremad Amager, der med en sejr over Silkeborg kunne være næsten sikre på en tredjeplads og oprykningskampe til Superligaen. Sådan gik det desværre ikke; tre mål var ikke nok mod Ronnie Schwarz og resten af førerholdet, og i går blev nedturen total, da Amager tabte til Viborg og ender på en femteplads. De har dog stadig haft en rigtig flot sæson, og det var meget tæt til sidst, så de kan sagtens være stolte - og jeg glæder mig til at se flere kampe på Sundby Idrætspark i næste sæson. 
Jeg var også en tur på Bindia på Østerbro sammen med min veninde, der introducerede mig for Paneer-ost og andre ukendte retter og ingredienser. Jeg plejer bare at snuppe en Butter Chicken - måske en Lamb Korma, hvis jeg er særligt vovet - men jeg er tydeligvis ikke ret velbevandret i det indiske køkken. Det var lækkert!

Jeg har ingen billeder fra denne weekend, der har været ret forfærdelig - og det følgende er en langt, kedeligt rant, jeg bare lige må have ud. I går brugte vi det meste af dagen på at researche nyt gaskomfur og køleskab, hvilket ikke er det allermest ophidsende at bruge sin lørdag på, men vi endte med at finde nogle gode modeller og havde også accepteret, at det åbenbart kræver en VVS'er at til-og frakoble et gaskomfur, hvilket lige gør dén løsning temmeligt meget dyrere. Inden vi nåede at trykke køb, bankede det dog på døren - det var underboen, der bekymret kunne fortælle om dryppende vand fra badeværelsesloftet. Den næste halve time brugte vi på desperat at opsamle vand fra et lækket rør ved toilettet, men hverken skåle eller håndklæder kunne stoppe vandet fra at løbe ned til underboen. Vi måtte lukke for vandet i hele opgangen, før der kom en venlig VVS'er, der dog ikke kunne gøre så meget andet end at sætte en prop i - det skal vi nok betale i omegnen af 3500 kroner for, så det er jo fantastisk. Lige nu skyller vi ud i toilettet ved at hælde en spand med vand i - TMI, beklager, men jeg er bare så ufatteligt bitter over, at de penge vi skulle have brugt på køkkenet, nu skal bruges på denne regning og et nyt toilet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar