lørdag den 18. maj 2019

trudging back over pebbles and sand

Det er allerede en uge siden jeg vendte tilbage til København efter min ferie i Jylland, og på den fem timer lange bustur hjem, fejrede min mand og jeg at det var tolv år siden vi blev kærester. Det er helt vildt at tænke på, men det føles samtidig helt naturligt - selvom det da var noget syret at møde hans venners børn igen på ferien; sidst jeg så dem, gik de i skovbørnehave og fægtede med træsværd, og nu er de teenagere, der havde komplicerede teorier om Game of Thrones. 
Vi sluttede vores ferie af med to dejlige overnatninger på Gjøl hos min søster, hendes kæreste, min niece og deres to hunde. Min niece kom glad stavrende mig i møde, da hun så mig i dagplejen, og det smeltede mit mosterhjerte totalt. Så meget, at jeg faktisk indvilligede i at tage til jordbærfest (et koncept, jeg aldrig helt forstod, men vi sang en sang, spiste jordbærtærte og kiggede på børn i jordbærkostumer) i dagplejen, hvor jeg sad ved siden af en tre-årig, så jeg har virkelig strukket mig langt. 
Vi kørte til Vesterhavet flere gange i løbet af vores besøg, og jeg får stadig en helt særlig, opløftet følelse i kroppen, når jeg lader mig blæse igennem af den stærke vind. Vi var glubende sultne efter en tur ved stranden i Lønstrup, og vi spiste en virkeligt lækker brunch på den enormt hyggelige Blå Café, der er placeret i byens gamle biograf. Om aftenen spiste vi all you can eat i Hjørring, så på den måde nåede vi også madmæssigt hele vejen rundt på vores ferie. 
Den sidste uge har behandlet mig godt. Jeg er faldet godt til på min nye, gamle afdeling, og selvom vi har travlt, har jeg stadig haft tid til flere gode aftaler. Jeg har været i vandet igen, besøgt en god ven i Husum og gået tur ved mosen, og set det næstsidste, vanvittige afsnit af Game of Thrones, som jeg næsten ikke ved, hvad jeg skal sige til (sådan har jeg det i øvrigt også med Alabamas nye abortlovgivning, der fortjener meget, MEGET mere opmærksomhed herfra end bare en parentes, men det bliver ikke nu). 

2 kommentarer:

  1. Kom snart og besøg os igen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det vil vi meget gerne - men nu kommer I heldigvis snart her! <3

      Slet