torsdag den 4. juli 2019

just one more step

F E R I E !
I eftermiddags cyklede jeg hjem fra Nørrebro i sommerregnen i strålende humør, for jeg har netop taget hul på min mere end tre uger lange sommerferie. Det er længe siden jeg har haft så meget sammenhængende ferie - og da slet ikke midt på sommeren - og det eneste skår i glæden er, at min kæreste ikke har fri samtidig med mig. I år må vi 'nøjes' med en smuttur sammen til efteråret, men det er nu også rart at have noget at se frem til. 

Jeg får dog heldigvis lidt fremmed grund under fødderne allerede på lørdag, hvor jeg kører til Harzen sammen med min lille familie. Vi skal bo i Quedlinburg, som vi har besøgt adskillige gange tidligere, men denne gang skal vi vise den frem for min søsters kæreste, der gerne vil opleve 'vores' Tyskland, og jeg er spændt på at se om han kan se den samme charme i Harzen som vi kan. Jeg ser frem til en uge med god mad, skøn natur, kølige badeture og dejligt selskab (jeg savner især min niece!), og det er virkelig tiltrængt efter 11 hårde arbejdsdage i træk. 

2 kommentarer:

  1. Hvor dejligt - også turen syd på 😍☀️ Lyder prægtigt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh, mange tak! Min computer har været helt slukket siden vi kørte, så jeg får svaret lidt sent, beklager. Det ER prægtigt, selvom vi nu ikke ser så meget til solen fra din emoji. :(

      Slet