lørdag den 27. juli 2019

the sun forgives the clouds

Nu er det to uger siden jeg kom retur fra Tyskland, hvor jeg virkelig formåede at komme ned i gear, trods den lidt uvante rejsesituation med et miniature-menneske i selskabet med helt nye behov. Siden min overgang fra elev-stadiet til ægte dyrepasser skete der noget med adgangen til min arbejdsmail, som jeg nu kun kan tjekke fra min afdelings kontor, og det er helt perfekt. Der er jo absolut ingenting så vigtigt i mit arbejde, at det ikke kan vente til dagen efter eller overtages af en kollega, og det har været utroligt befriende at kunne slippe det helt i tre uger. På mandag starter jeg igen, og selvom jeg altid gerne holder mere ferie, er jeg helt veludhvilet, afstresset og klar til at passe mine mus. 
Vi har efterhånden besøgt Harzen en del gange, og selvom der er visse steder, vi altid vender tilbage til (Hexentanzplatz og Goslar, f.eks.), er det også sjovt at gå på opdagelse nye steder. En gråvejrseftermiddag kørte vi en tur til Halle, der var en ganske fin by - uden helt den samme charme som de idylliske Quedlinburg, Goslar og Wernigerode eller den spøjse Magdeburg, dog. Højdepunktet var en hemmelig gårdhave ved Die Neue Residenz beklædt med kunstigt græs og fyldt med virkeligt flotte figurer, en lille scene til klassiske koncerter og et hav af lounge-stole. Vi fandt haven tilfældigt tæt på domkirken, der ikke var noget at skrive hjem om, og det eneste andet reelt mindeværdige ved Halle, var den pandekage med Kinder Country-fyld, jeg delte med min søster på torvet. 
Inden turen til Halle slentrede vi rundt i Quedlinburg og fandt en ret awesome legeplads i parken, til min nieces store begejstring. Det absolut største hit - også for mig - var dobbeltgyngen med plads til os begge, der fik hende til at hvine af fryd og bede om "mer', mer'", og det kunne jeg jo ikke stå for, selvom jeg efterhånden blev ganske svimmel. Regnvejret slog hende ikke ud, og imens vi andre stod lidt forhutlede i ly under et træ, kravlede hun utrætteligt op og ned af rutsjebanen. Hun har været en ren fornøjelse at være sammen med, og jeg er så glad for, at hun også er glad for mig. 
Vejret var som sagt ikke helt op til vanlig standard på ferien, men den sidste uges tid har der ikke rigtig været noget at klage over herhjemme. Jeg har nok tilbragt sammenlagt over et døgn på stranden og i vandet, og selvom jeg er blevet utroligt glad for at være vinterbader, er det nu engang sommerens svømmeture jeg holder allermest af. Weekenden skal også bruges ved vandet, og jeg er faktisk gået hen og er blevet helt ikke-bleg, hvilket er noget af en bedrift. 

1 kommentar:

  1. Glæder mig så meget til vi ses om nogle timer <3

    SvarSlet