søndag den 11. august 2019

eternal love shines in my eyes

Jeg har tilbragt en meget tiltrængt forlænget weekend sammen med min lille familie - det meste af den i Nordjylland hos min søster. Jeg har ikke været der siden Silke døde, og det ramte mig lige i hjertet at vende tilbage, for hendes fravær kunne tydeligt mærkes. Lillebror Quark er nu også en fantastisk dejlig hund, og han og jeg havde en god gåtur til stranden - han er blevet noget mere omgængelig efter at være blevet ene hund i huset. Han er dog tit med min svoger på arbejde eller på jagt, og min søster har savnet noget pelset kærlighed, så i torsdags flyttede bedårende lille Fanny ind. Kattekillinger er en af mine absolut favoritting, og Fanny er ubeskriveligt nuttet, legesyg, nysgerrig og kælen. Vi har hygget os så meget hele weekenden, og indtil videre er hun ikke bange for ret meget andet end støvsugeren. Jeg er glad for, at min niece får lov til at vokse op sammen med en kat (og en hund - og en hest). 
Vejret har dog mildest talt ikke været med os. Det har øsregnet hele weekenden, og mine planer om en badetur i Vesterhavet eller kanotur på Ryå blev vekslet til en is i Blokhus og en meget våd tur rundt om en lille sø. Men for første gang i mit liv har jeg bogstaveligt talt set, hvor regnbuen ender, hvilket var så syret en oplevelse, at jeg godt kan tilgive regnen. Det var også hyggeligt at ligge i min seng under skråtaget med vinduet på klem og lytte til regnen falde; men knap så hyggeligt at alle områdets myg søgte ly på mit værelse, for sjovt er det heller ikke at rende rundt med myggestik i hele hovedet. 
Og jeg fandt en oppustelig flapre-mand! (Jeg har tydeligvis ingen idé om, hvad man kalder sådan en størrelse.) Det var et af mine erklærede mål på min USA-tur sidste år, men jeg fandt kun en enkelt, hvilket var turens største skuffelse. Min glæde var derfor stor, da der af alle steder befinder sig én på Aabybro Mejeri (der faktisk er et overraskende anbefalelsesværdigt udflugtsmål med hyggelig iscafé, kanoudlejning og skøn beliggenhed). Jeg er opmærksom på, at det nok er de færreste der deler min begejstring, så i håbet om tilgivelse slutter jeg af med endnu et billede af Fanny . 

4 kommentarer:

 1. Haha, lillesøster E's killing er den vildeste lille bølle - man får ikké lov at sidde stille med sådan en, opdager jeg :D De er jo all over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, præcis! Fanny er også helt oppe at køre hele tiden. Nogle gange er hun dog ganske tilfreds med at blive kørt rundt i dukkevognen af min niece i et kvarter i træk - så hun er heldigvis også ret tålmodig. :D Og så er de jo SÅ søde! <3

   Slet
 2. Fanny var billigt til salg i morges. Hun miavede uafbrudt i en halv time fordi hun vil udenfor 😱

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh gud! Skulle ellers til at foreslå en byttehandel med Jimmy, der helt ærligt har været lidt træls på det sidste. (Kan skyldes, at jeg tre ud af fire dage i denne uge først er kommet hjem klokken halv ti - og er gået i seng en halv time efter...) Heldigt de er så nuttede.

   Slet