mandag den 5. august 2019

lovely is the feelin' now

Jeg har efterhånden fundet en ret god balance mellem arbejde og fritid, der sjældent kører mig helt i sænk, men i stedet giver energi til mere (siger hun, efter lige at have klaget over ekstrem træthed efter at være startet på arbejde efter ferie...). For mange aftaler på for kort tid efterlader mig helt overvældet, og sådan skal det jo ikke være, så nu prioriterer jeg kvalitet over kvantitet for en stund - og det har givet mig ro i sindet og gode oplevelser. Jeg har blandt andet besøgt søde Sine i Hedehusene, der imponerede med det fine, kæmpestore naturområde Hedeland, og det satte igen blus under drømmen om at flytte "på landet".
Min kæreste har været på ferie de sidste ti dage, og jeg lod lejligheden gå pinligt og imponerende meget i forfald i den korte periode han var væk. Jeg nåede dog at rette op på det værste inden han kom hjem, men køleskabet var gabende tomt, så vi tog på Reffen og spiste tacos og corndogs og nød lidt af den hurtigt forsvindende sommer. 
I tirsdags besøgte jeg min veninde i Helsingør en sidste gang inden hun i søndags flyttede til Færøerne, hvor jeg også satser kraftigt på at aflægge hende et visit. Hendes mor bor et utroligt hyggeligt sted ned til en lille sø, og i den lille, lukkede have er der plads til både hønsehus, frugttræer - og ikke mindst katteleg. Eftermiddagen blev yderst dramatisk, da de to ubeskriveligt nuttede katte fangede en mus, som de langsomt torturerede foran os. Jeg måtte gøre en ende må musens lidelser, men blev alligevel ret gode venner med kattene, og det var et rart på gensyn til min gode veninde, som jeg sådan kommer til at savne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar