søndag den 6. oktober 2019

the wind is blowin' my mind


Strøtanker og øjebliksbilleder fra den sidste tid:

- Jeg tvinger mig selv udenfor når solen skinner. I denne weekend har jeg travet Amager tynd med en podcast i ørene og røde, vindblæste kinder, og jeg kan mærke boostet øjeblikkeligt. Jeg satser på, at solen i Athen kan nogle ekstra tricks - jeg har kun to arbejdsdage tilbage, før vi smutter sydpå. 

- Jeg har på mine ture mødt flere hueklædte, forventningsfulde børn på kastanjejagt, og selvom København har uendeligt mange tilbud til børnefamilier, er den begrænsede mængde kastanjetræer på Amager ikke et af dem, så det var nogle yderst slunkne poser, der blev fragtet hjem til køkkenbordet og kastanjedyrs-bygning. I sidste weekend svømmede jeg i kastanjer på kirkegården hos min mor i Jylland, og jeg glæder mig faktisk lidt til næste år, hvor jeg skal bygge kastanjedyr med min niece. 

- Jeg har også været i vandet for første gang i et par uger, og nu begynder det så småt at føles som vinterbadning igen. Jeg elsker at bade på alle tidspunkter af året, og jeg holder meget af sommerens lange svømmeture - men det er chokket ved det kolde vand, der for alvor frigiver endorfiner hos mig. I år håber jeg på grødis, for det har jeg ikke prøvet endnu. 

- Tæt på Nørreport har jeg spist på veganske Souls med min veninde, og stedet fortjener en kæmpe anbefaling, for det var en virkelig god oplevelse. Jeg spiser generelt ikke store mængder kød, men nyder gerne lækkert kød, når jeg spiser ude - men min salat var en smagseksplosion af dimensioner, der helt fik mig til at glemme behovet for bacon. De lækre seitan-nuggets var i øvrigt ret kyllingeagtige i smag og struktur (selvom jeg egentlig bedst kan lide vegansk mad, der ikke prøver at være en direkte erstatning). Jeg vil meget gerne prøve deres andre salater også, og min veninde var yderst tilfreds med sin burger. 

- AaB vandt 2-0 over Hobro i går, og jeg kan mærke, at det var startskuddet på en ny, god periode, der gerne må vare ved resten af sæsonen. De er forrygende, når de er bedst - men der har godt nok også været dybt at falde den sidste tid. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar