onsdag den 27. november 2019

this heart of mine is just some sort of map

I weekenden var min kæreste og jeg på familierundtur i Jylland - et hektisk program efter en hektisk periode, men det endte heldigvis med at være rigtig hyggeligt og rart. Min onkel og tante i Sønderjylland åbnede deres hjem for os, hvilket efterhånden er blevet en god tradition på denne tid af året, og det var et tiltrængt døgn med dejligt selskab, lækker mad, en gåtur ned til naboens flodsvin og beundring af min niece, der lige er fyldt to. Hun er heldigvis stadig meget glad for sin moster, selvom det er alt for sjældent vi ses - men nu har jeg lige bestilt billetter til en forlænget weekend hos min søster, så vi kan rette op på det alt for korte møde. 

Allerede dagen efter drog vi nemlig nordpå til min mands familie, hvor vi var budt på en overdådig middag med oceaner af lækker og hjemmelavet julefrokostmad. Jeg skal arbejde i julen, og min mand holder mig med selskab, så vi tager lidt forskud på løjerne i år. Jeg imponerede min nevø på seksten fordi jeg vidste, hvad "OK, Boomer" betød, og endda kunne identificere mig selv som millennial - og han faldt næsten ned af stolen af benovelse, da han hørte, at jeg var på reddit. (Jeg svælger lidt mere i det end jeg burde, hvilket gør mig øjeblikkeligt uncool igen, men det er et af ugens - måske månedens - højdepunkter, so shoot me.) Hans lillebror er begyndt til keyboard-undervisning, og han har derfor været behjælpelig med en lille huskeseddel om dur og mol, hvilket jeg måtte forevige. 

Jeg er dog stadig ikke på toppen, hvilket blandt andet viser sig ved, at de to øverste billeder i indlægget er de eneste, jeg har taget i en uge. Jeg lover, at jeg snart holder op med at poste memes, men jeg skal liiiige arbejde de næste syv dage også - og disse fire illustrerer meget godt, hvad jeg ellers har brugt min uge på. 

2 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt - godt, du kunne lege ung med de unge. Jeg er altid komplet tabt bag en vogn - især fordi jeg nærmest ingen apps har, ikke ved hvem der er kendte eller nogensinde rigtig ser fjernsyn 😂

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ser overhovedet heller ikke fjernsyn - men det tror jeg faktisk heller ikke, at de unge gør? (Jeg ser uendeligt mange serier, men aldrig i fjernsynet.) Jeg ved heller ikke rigtigt hvem der er kendte mere, men apps har jeg masser af. :)

   Slet