onsdag den 11. december 2019

make every touch electrical

Det var en weekend i laveste gear hos min søster - præcis som jeg havde brug for og lyst til. Jeg tog mig den frihed at flyve til Aalborg, eftersom både min søster og jeg bor under tyve minutter fra hver vores lufthavn, og det gjorde turen meget mere overskuelig. Det hjalp også lidt på det, at jeg fløj sammen med Carpark North derover - jeg kom endda tilfældigt til at sætte mig ved siden af dem i gaten (jo, virkelig - jeg er ikke altid så opmærksom på mine omgivelser, og opdagede det først, da jeg genkendte stemmerne). Min søster har fået kørekort og hentede mig i bil, og derefter spiste vi en god frokost på Penny Lane, der var helt overdådigt juleudsmykket, og som serverede en hel, massiv gedeost til min salat. 
Jeg har også hygget mig uendeligt meget med min niece, som jeg endda passede alene en hel eftermiddag, hvor vi legede gemme, lagde puslespil og tegnede. Jeg er imponeret over hendes hurtighed, der lod hende tegne på sig selv HVER gang hun tog en ny tusch - også selvom jeg forventede det og prøvede at forhindre det. Det var hyggeligt at høre hende spørge "Moster henne?" udenfor døren, når hun stod alt for tidligt op, og hendes helt ægte begejstring og hengivenhed gik lige i hjertet. Jeg har savnet hende helt vildt de sidste par dage. 
Min søster, niece og jeg kørte også forbi skulpturparken i Blokhus, der havde en helt vanvittig juleudstilling - jeg havde overhovedet ikke forventet, at der var gjort så meget ud af det, men det var et helt eventyrligt besøg, og jeg kan kun anbefale, at man kigger forbi. Der var imponerende meget flot lys, og de faste skulpturer var også peppet lidt ekstra op. 
Jeg kom hjem søndag eftermiddag, helt afslappet og veludhvilet og klar til en lang uge på arbejdet. Mandag gik fint, men jeg hørte bekymrende meldinger om, at min nieces opkast nu havde ramt min søster - og ganske rigtigt; i går morges vågnede jeg ved en ubehagelig rumlen i maven, og resten af dagen gik med at kaste op. Jeg har sjældent følt mig så ynkelig - jeg kunne ingenting, ikke se fjernsyn, læse eller endda bare lytte til podcasts, og hver eneste gang jeg drak så meget som en dråbe vand, kom det direkte op igen. Da min mand kom hjem, satte han Ringenes Herre på skærmen og hentede en kold klud til min pande, og så kom jeg alligevel igennem dagen. I dag er jeg noget udmattet, men ellers helt okay - og det er godt, for jeg ville være træt af ikke at kunne komme til arbejdets julefrokost på fredag. 

2 kommentarer:

 1. Tak for besøget!
  Det var så skønt at ha dig boende heroppe og Vibe spørger jo stadig hvor moster er hele tiden.
  Vi ses heldigvis snart ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mig der takker - det var simpelthen så utroligt hyggeligt. Jeg savner jer sådan, og jeg er også glad for, at der ikke er længe til vi ses! <3

   Slet