fredag den 20. december 2019

we should have started long ago

Jeg pyntede minimalt op til jul i sidste weekend - primært var det Amagerhylden, der fik nye beboere, og så har mine lamperotter fået nissehue på. Mit billedhosting-site har været nede i dagevis (så ja, jeg ved godt, at alle mine andre billeder er væk lige nu), så jeg beklager, at I har måttet vente i spænding så længe på at se mit julepynt, men nu har jeg fundet en midlertidig løsning. Jeg er på ingen måde i julestemning, og jeg forstår slet ikke, at det allerede er d. 20. december, men julen bliver selvfølgelig også lidt mærkelig i år. Jeg har snuppet denne weekendvagt og vagterne i juledagene, så jeg fejrer julen sammen med mus og rotter - og heldigvis også min mand og min far. Vi har bestilt mad udefra og ser frem til en juleaften i laveste gear, og på torsdag kører jeg med min far hjem, så vi kan hygge med min søster, svoger og niece. Det er første gang i hele mit liv, at jeg ikke skal fejre jul sammen med min søster, og det er det eneste, der ikke er ideelt ved denne alternative fejring. 
Min søster har ellers gjort sit med at forsøge at få mig i julestemning, og har sammen med min far lavet en adventskalender til mig, der helt bestemt har gjort de mørke decemberaftener lidt bedre. I første pakke var LEGO-kalenderen, og det har været underligt tilfredsstillende at åbne hver låge og samle Ron Weasley, juletræer eller en snemand. Ellers har den sidste tid været nogenlunde, men jeg glæder mig helt ufatteligt meget til at dagene begynder at blive lysere igen, for i øjeblikket kan jeg ikke overskue ret meget andet end arbejdet. Jeg har også haft brug for at geare lidt ned - i efteråret havde jeg konstant aftaler, og selvom de alle sammen var gode, havde jeg lidt for travlt. De sidste par uger har jeg dog mest haft aftaler med min sofa, min kat og min kæreste, og selvom det bestemt heller ikke er dumt, vil jeg gerne finde en lidt bedre balance. 

2 kommentarer:

 1. Den kalender er så sød - den giver min far også min mor hvert år😍.
  Hun sendte fx at der var “julehygge i Storsalen” i fælles-smstråden igår 😂.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, I er simpelthen så gode til at hygge jer - den der fælles-smstråd lyder efterhånden ret legendarisk. :) Og ja, det er en virkelig god kalender-idé.

   Slet