onsdag den 1. januar 2020

and I know I should go but I'll probably stay

Det kan godt være, at det roder lidt mere end normalt i mit hoved, men i det mindste er jeg efterhånden blevet uendeligt ligeglad med andres forventninger til, hvordan jeg vælger at tilbringe min nytårsaften - ikke mindst fordi jeg har indset, at det egentlig ikke er et emne, som andre mennesker går ret meget op i. Derfor tilbragte jeg med ro i sindet min aften med min mand, min kat, portvin, puslespil og plader, og det var lige den afslutning på året, som jeg havde brug for. Uden at skulle gøre alt for meget status, har året mildest talt været lidt blandet, og selvom der bestemt er sket en lang række gode ting, sidder jeg alligevel tilbage med følelsen af at have fået en helt uventet lussing af livet. Jeg har aldrig erklærede nytårsforsætter eller konkrete mål for det kommende år, men nytåret har stadig en positiv psykologisk effekt på mig, og jeg er indstillet på og motiveret for at få vendt skuden igen. 
August markerer mit 10-års jubilæum for bloggen, hvilket virker helt absurd. Jeg synes aldrig helt, at jeg har fundet det perfekte format; jeg tænker stadig over at flytte bloggen og ændre design mindst en gang om måneden, men helt overordnet er jeg ganske tilfreds med min sære samling af dagbogsindlæg, Stephen King-hyldest og anmeldelser af chips, så mon ikke opskriften forbliver den samme fremover. Jeg vil i hvert fald benytte denne årets første dag til at sige TAK fordi I læser med; tak for jeres kommentarer og jeres beskeder, og må I få et rigtig dejligt nytår, hvor livet behandler jer godt og solen skinner lidt oftere. 

6 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til dig også! Jeg synes, din blog er helt perfekt, som den er - blandingen gør, at den føles som at kigge med hos en veninde, der bor langt væk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak for en virkelig rar kommentar - den gjorde mig meget, meget glad! :)

   Slet
 2. Jeg er enig med ovenstående kommentar! Bloggen er helt perfekt som den er 😍 Jeg nyder virkelig at læse med, og for min skyld må den godt fortsætte med at være helt som den plejer 😁 selvom jeg stemmer for, at vi fejrer bloggens fødselsdag i august 😀

  Rigtig godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Carina, det er virkelig sødt sagt! Jeg er glad for, at du godt kan leve med mine King-indlæg og andre særheder - og ja ja, lad os sommerfejre!

   Slet
 3. ^*indsæt selv samme holdning for tredje gang*

  SvarSlet