mandag den 17. februar 2020

sunny days seem far away

Efter ti arbejdsdage i træk kunne jeg i torsdags endelig sætte kursen mod Aalborg, hvor min forlængede weekend startede med en brunch på Café Peace med min far og min søster. Der var aaalt for meget kød til mig, men hver enkelt del var i sig selv ret lækker, så en anden gang skal jeg nok bare bestille noget fra kortet, der lokkede med indbydende småretter. Det har været fire dage dedikeret til afslapning, og selvom det sjældent bliver helt roligt med en to-årig i huset, er jeg virkelig kommet ned i gear og har fået sovet ud.
Der har været helt afsindigt dårligt vejr i Nordjylland i weekenden, men i fredags nåede vi lige en tur til Bulbjerg imellem regnbygerne. Det er Jyllands eneste klippe, og fra toppen er en imponerende udsigt i alle retninger - også i gråvejr. Engang lå der et badehotel ved Bulbjerg, men tyskerne sprængte det i luften i slutningen af besættelsen, da de havde indrettet en radarstation på hotellet, der nemt kunne bruges som pejlemærke fra havet. Nu får naturen lov at herske, og det var en oplevelse at bevæge sig rundt på klippen i det kraftige blæsevejr. (Og ja, jeg tog min jakke af, så jeg kunne fremvise endnu en tilføjelse til min ka-tet19-samling)

Denne uge er startet med en ekstralang dag på arbejdet og modvind på cykelstien, og da jeg kæmpede mig langs Kløvermarken, var der en fugl, der sked på min jakke. En brat tilbagevenden til hverdagen, der nu heldigvis også byder på gode ting - som i morgen, hvor jeg efter arbejde hopper en tur i det kolde vand ved Helgoland sammen med en god veninde.  

2 kommentarer:

 1. Hvor fint med en lille historisk bid at runde af på - der er virkelig fint derude. Lille E og jeg skal til foredrag om “Nordjysk sommerliv ved Vestkysten 1900-1940” her d. 27., så mon ikke det kunne være et af dem, der bliver nævnt, ud af de badehoteller, vi ved er på programmet som emne? Det håber jeg :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anne, og ja, det er godt nok et dejligt sted. Jeg vil gerne besøge det en varm sommerdag. :) Hvor lyder det som et spændende arrangement - du må endelig melde tilbage, om du hørte noget om badehotellet. :)

   Slet