torsdag den 23. april 2020

the mind turns an itch into a bruise

Det har været den mest travle uge på mit arbejde siden universitetet lukkede ned. Vi er stadig i nødberedskab og kun halvdelen på arbejde, men nu bliver der langsomt åbnet for forskningsaktiviteter igen, og det kan virkelig mærkes. Jeg er derfor lidt spændt på, om jeg stadig kan få et par dage hjemme på stand-by i næste uge som planlagt - jeg håber det, for jeg er efterhånden noget udmattet. Men i morgen er det weekend! Min plan er simpel - jeg skal hænge ud i Skyrim, læse bøger og drikke cola, og jeg glæder mig. 
Jeg har indimellem en lidt for veludviklet retfærdighedssans, og nogle gange også en tendens til at fiksere på den urimelighed jeg synes, jeg er blevet udsat for - selvom jeg virkelig øver mig i at trække vejret dybt og komme over det. Jeg tror det handler om, at jeg i mange år fandt mig i alt for meget uden at turde sige fra, men nu vil jeg simpelthen ikke finde mig i at blive snakket grimt til. Min blog er meget offentlig, men den episode, som jeg har tænkt på HVER dag i over en måned, er alligevel heller ikke specielt interessant, så uden at gå meget i detaljer, handlede det om hvorvidt jeg måtte parkere min cykel ved siden af tredive andre cykler, om hvordan den information blev leveret og om den efterfølgende ordveksling. Jeg har følt mig SÅ uretfærdigt behandlet, men i går fik jeg 100% oprejsning, og så er jeg næsten ligeglad med at have været smålig. Verden er i balance igen. 

I dag gik jeg også en tur med en god veninde, og vi drak en øl på Kløvermarken - med god afstand til hinanden, selvfølgelig. Den øl smagte for alvor af sommer - og af Open Air i Øster Hurup i sluthalvfemserne, hvor jeg drak min allerførste dåseøl. Det er et underligt specifikt minde, der næsten altid kommer tilbage til mig, når jeg får en kold øl i solen - men det er også et rart og hyggeligt et, og jeg håber sommeren trods omstændighederne kommer til at byde på flere kolde solskinsøl. 

4 kommentarer:

 1. Jeg haaaaaaader uretfærdighed, så jeg kan virkelig føle din lettelse og glæde! Og jeg elsker dine memes 😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak - og jeg er virkelig glad for, at du sætter pris på de memes, jeg viser - det har vist ellers taget lidt overhånd! :D

   Slet
  2. Nej, for Guds skyld, det har overhovedet ikke taget overhånd! 😀 ...og det er altså ikke sarkastisk!

   Slet