fredag den 8. maj 2020

the lucky don't care at all

I sidste uge kom posten med den allerfineste evighedsbuket fra min familie i Jylland, der ønskede mig tillykke med jobbet. Allerede et par timer efter samtalen sidste mandag, der vist mest af alt var en formalitet (noget jeg havde håbet på, men ikke turdet tro på), blev jeg nemlig ringet op og tilbudt en fastansættelse, og jeg har været flyvende lige siden. Det blev først offentliggjort i går, men jeg har allerede delt den gode nyhed med de fleste, så derfor har jeg pæne blomster at kigge på. Jeg er så ubeskriveligt lettet og glad, og jeg føler mig ekstra taknemmelig for at være blevet fastansat på et mildest talt usikkert tidspunkt. 

Mine ledere har flere gange været af den overbevisning, at jeg ville passe godt ind i en privat virksomhed med mere teknisk arbejde og mulighed for specialisering, da de mener jeg har kompetencerne til det, og det har faktisk været lidt en udfordring at overbevise dem om, at jeg helst "bare" vil blive på universitetet og ikke kommer til at kede mig. Men jeg trives så godt på mit arbejde. Jeg synes det er så spændende at arbejde sammen med forskere og studerende fra hele verden, der har vidt forskellige mål med deres forsøg, og som alle gerne vil forklare indgående om deres forskning (meget af det går hen over hovedet på mig - så mange kompetencer har jeg altså heller ikke). Jeg har bl.a. kaffe/cola-aftaler med en østrisk PhD-studerende, der laver adfærdsstudier med mikrodosering, og jeg passer mus for flere af de professorer i immunologi, der hele tiden bliver interviewet omkring smittespredning i øjeblikket. 

Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg nu kan sænke skuldrene og virkelig føle, at jeg hører til, og jeg synes igen det er lidt bizart, at jeg har det bedre i øjeblikket, end jeg har haft det længe. 

4 kommentarer:

 1. Ihh tillykke med jobbet! Kan godt forstå, at det er rart med stabilitet i disse tider. Og nu triller fodbolden også snart igen:-)Så det hele lysner nu..
  Synes Aab har "nailet dén" med kampagnen "Aab er det hele værd" - genialt slogan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anne! Ja, det luner altså lidt ekstra i disse tider - men ja, nu går det forhåbentlig den rigtige vej! Og jeg er helt enig - det er en super fed kampagne, de har stykket sammen. Glæder mig sådan til fodbold igen.

   Slet
 2. Åh, tillykke! Det er så dejligt, når tingene falder på plads :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Ja, det er en af de allerbedste følelser. :)

   Slet