mandag den 18. maj 2020

time to show what's really on my mind

I did something. Efter TRE MÅNEDER uden at se min familie, kunne jeg ikke længere holde mig på måtten, og jeg tilbragte onsdag til søndag i det allerbedste selskab i Nordjylland. Jeg skammer mig helt ærligt lidt over at have taget turen i toget, og det er ingen undskyldning at det føles som om alle andre gør det samme, men nu måtte jeg se dem. Og det var det hele værd! Min niece havde heldigvis ikke glemt mig, og jeg har været travlt beskæftiget med DUPLO-bygning, dukkehusindretning, traktorbeundring og uendeligt mange knus. Derudover har vi blandt andet også hygget med Welander, Quark, Fanny, Bette Bo, Ingeborg, Martha og Sussi (hest, hund, kat, pony og tre høns) og spist 2020s indtil videre bedste måltid; en helt klassisk flæskesteg med brun sovs og kartofler, men hvert element sad lige i skabet, og det slår alle de ellers gode take away-måltider jeg har indtaget de sidste måneder.

Jeg har også haft meget tiltrængt solotid med min søster. En formiddag kørte vi til Løkken og blev både solbrændte og blæst igennem, da vi gik en laaaang tur ned langs den næsten forladte strand og en dragende samling af bunkere. Vi nåede også til stranden ved Blokhus på en overskyet aften, hvor solen dog alligevel kiggede frem til allersidst, og det var så dejligt at være tilbage ved Vesterhavet. Der er bare noget særligt over det endeløse, brutale hav - og alt den plads! Jeg blev helt ærgerlig over, at jeg ikke havde et håndklæde med mig, for vandet så virkelig indbydende ud, og det er jo også flere måneder siden jeg har været i vandet ved Helgoland. 
Inden min far sendte mig hjem med toget, kørte vi lige et smut op forbi Aalborg Stadion. Jeg glæder mig så meget til at fodbolden ruller igen, selvom det bliver underligt med de manglende tilskuere. I onsdags fyldte AaB 135 år, og fredag markerede 12-års dagen for AaBs mesterskab i 2008 - og ikke mindst pokaltriumfen for seks år siden. (Og i torsdags stødte min søster og jeg faktisk ind i Martin P). Vi skal helst nå både top 6 og pokalfinalen, og jeg tror på det! 

9 kommentarer:

 1. Ej altså, jeg ved ikke hvad der er sket, men mine FIRE sidste kommentarer er helt væk - altså, jeg regner ikke med, at det er dig, der har slettet dem :-D Så nu har jeg altså åbnet computeren i stedet for, for måske hænger det sammen med når jeg kommenterer fra min mobil... I hvert fald vil jeg lige på bagkant sige: 1) jeg krydsede så meget fingre for at du ville få jobbet! 2) Og hurraaaaa og TILLYKKE at du har fået det! <3 3) Jeg skal læse Stephen King i min læsegruppe, og det er kun fordi du altid skriver så pænt om ham og hans uhyggelige bøger - jeg stoler så meget på dig! 4) Jeg var også sammen med min familie i weekenden (kan du huske Selde? Det var dér jeg var, haha), og det var det bedste læææænge, selvom jeg også led lidt af dårlig samvittighed. Men på den anden side, er jeg godt nok blevet ca. 50% lykkeligere. 5) Ja, det blev sgu langt (sowwy)!

  SvarSlet
  Svar
  1. CARINA! Tak for verdens bedste kommentar. :)
   Og nej, jeg kunne aldrig drømme om at slette en kommentar fra dig, haha! Jeg har ikke set nogen siden den sidste jeg godkendte. Men blogspot/blogger er generelt op ad bakke - mine billeder forsvinder lige meget hvordan jeg lægger dem op. :(

   1+2: TUSIND tak, det er virkelig sødt af dig. <3
   3: Og det er OGSÅ virkelig sødt af dig at skrive!!! Hvad mon I skal kaste jer over? - det er trods alt ikke det hele, der er lige godt. :D 4: Hvem kan glemme Selde og alle de flotte skulpturer? :D Dejligt, at du også har været en tur hjemme. Det har virkelig forbedret min livskvalitet væsentligt, og jeg har det faktisk ret godt i forvejen. 5: Aldrig undskylde for lange kommentarer. <3

   Slet
  2. Det er så underligt, at mine kommentarer er forsvundet - men nu holder jeg vågnet øje med at de bliver udgivet, haha! :-D

   Vi skal læse Dark Tower - the Gunslinger i læseklubben, og jeg har i hvert fald skrevet den ned, som én af dem du anbefaler (aka. heigh hopes, haha). Burde vi være startet med en anden?

   Jeg ELSKER at du kan huske Selde og deres FANTASTISKE skulpturer! Når vi er hjemme hos mine forældre, tager vi også nogle gange en lille tour i byen, for at spotte nye skulpturer. Det er en fest! :-D

   Slet
  3. Haha! Jeg må prioritere endnu en tur forbi Selde snart og se, om jeg kan spotte nogle nye også. :D Ej, det ER da hyggeligt med små byer, der gør lidt ekstra. <3

   Uuuuh, The Gunslinger! Hvor skal jeg næsten starte... Ja, The Gunslinger er en af mine favoritter, men jeg er ikke helt sikker på, at det er den bedste introduktion til Kings forfatterskab. Skrivestilen er meget atypisk King - den er ret tydeligt skrevet af en ung studerende, der måske er en anelse prætentiøs. Derudover er det første bind i en saga på flere tusinde sider; en serie, som selv mange trofaste King-læsere enten aldrig har fået læst eller ikke bryder sig om, og selvom jeg elsker den, ved jeg godt, at den ikke er for alle. The Gunslinger er også en bog, der af flere årsager bliver bedre, jo flere gange man vender tilbage til den, men første gang kan den helt ærligt godt være lidt en udfordring. Jeg vil bestemt ikke fraråde at læse den (det kunne jeg aldrig drømme om!), men jeg vil bare understrege, at hvis The Gunslinger ikke lige er jer, kan der sagtens være andre af hans værker, I meget bedre vil kunne lide. Det er svært at pege på en enkelt, for det kommer meget an på, hvad man er ude efter. Men jeg hjælper altid gerne! :)

   Slet
  4. Jeg er i øvrigt ved at arbejde på mit indlæg om netop The Gunslinger - men det er så komplekst, at jeg har skrevet og slettet i det i flere måneder. :D Det kan du jo læse engang til næste år, når jeg endelig udgiver det, haha!

   Slet
  5. Hahahaha, hvor er det alt for sjovt at vi netop har valgt den mest besværlige bog af dem alle :-D Jeg kan ikke vente med at læse en prætentiøs Stephen King! Det er alt for sjovt altså. Uhhhhh, ellers spændende med dit indlæg om netop The Gunslinger. Faktisk tror jeg det vil være en fordel, hvis du får udgivet det i en fart, haha! Jeg bliver altid så overbevist om, at jeg må læse (næsten) enhver Stephen King bog, når du skriver et af dine entusiastiske indlæg! Og jeg elsker også at få spoilers inden jeg læser en bog, så det vil passe mig fint :-D Altså, no pressure!

   HVIS du nogensinde tager til Selde igen, af en eller anden uforklarlig årsag, så bliver du NØDT til at aftale det med mig, så jeg kan give en ordentlig tour, og efterfølgende en øl på det lokale brune værtshus! :-D Og der er i hvert fald kommet én ny skulptur, som selv jeg var chokeret over: en skulptur af en lort (!!) Jeg elsker det!

   Slet
  6. Hov, jeg kom helt fra at få svaret dig, beklager! For jeg har faktisk tænkt meget på det - jeg synes simpelthen det er så syret, at I lige skal i gang med The Gunslinger. :D Og så håber jeg virkelig bare ikke, at det vil afskrække dig fra at prøve en anden engang. Med denne fart, tror jeg du får læst samtlige 7 bøger i serien før mit indlæg er udgivet, desværre. :D

   En guidet tour i Selde lyder ret hyggelig, så det lover jeg, at jeg gør. Der er simpelthen kommet en skulptur af en lort? Det ligner ikke bare, det er rent faktisk en lort? Det er sært tillokkende, må jeg indrømme, men nu har jeg jo også haft min daglige gang i Randers gennem flere år, hvor min vej til bussen førte mig forbi "Kapel til Nutiden", der aldrig er blevet kaldt andet end "Hundelorten" blandt randrusianerne. Ahem.

   Slet
  7. Nåh men altså... jeg har fået læst The Gunslinger :-D Og jeg fattede absolut ingenting af den, haha (og det gjorde resten af læseklubben heller ikke)! Jeg giver dig helt ret i at den virker en anelse prætentiøs, hvilket hr. King da også selv skriver i forordet. Jeg er dog ikke helt out of spirit, for selvom handlingen er fuldstændig tåget for mig, synes jeg virkelig godt om stemningen i bogen - endda så meget, at jeg op til flere gange blev helt revet med af historien. Altså, på trods af at jeg ikke fattede hvad der foregik, haha! Hvorfor i alverden jeg har husket den som én du har skrevet godt om aner jeg ikke (måske bare fordi du før har nævnt the dark tower...). Nåh, men jeg glæder mig til at læse dit idybgående indlæg, når du har det færdigt :-D

   Slet
  8. Ih, Carina, jeg er NÆSTEN færdig med mit indlæg! Og hvor er det sejt, at I kom igennem den - det mener jeg virkelig. Jeg er helt enig i alle dine betragtninger, og har i øvrigt nævnt noget lignende i min anbefaling, for den ER interessant, men aaalt for diffus - man har jo ikke en chance for at forstå, hvad der foregår. Jeg HAR skrevet kort om hele The Dark Tower-serien, og indgående om nummer fem, seks og syv, men aldrig om The Gunslinger. Nå, men jeg synes i hvert fald det er virkelig fedt at høre fra en førstegangslæser - jeg vil virkelig opfordre dig til at læse videre, men jeg forstår godt, hvis du er blevet skræmt lidt væk. Læs til og med bog tre, og hvis du stadig ikke er fanget, er det nok ikke noget for dig. Men nummer to er desværre også lidt underlig, haha! :)

   Slet