lørdag den 27. juni 2020

life aint so bad at all


Jeg har ladet lejlighed være lejlighed og har haft et par helt forrygende sommeraftener i selskab med nogle af mine allerbedste venner. I torsdags kørte jeg til Kongelunden sammen med min veninde og gik på jagt efter Bjarke Cirkelsten, der er en af Thomas Dambos nyeste trolde, og efter en eventyrlig gåtur i den mennesketomme skov, fandt vi ham siddende trukket lidt tilbage fra en solbeskinnet lysning. Han er en af de flotteste endnu, og vi hang ud med ham i en times tid; drak en cola og spiste en pose chips til forret inden hovedretten - mandarinsorbet og after eight-is - blev indtaget ved havnen i Dragør. Aftenen sluttede på vores altan, hvor næste udflugt blev planlagt, for vi skal selvfølgelig også have fundet Lange Liv og Kaptajn Nalle. 
Jeg tilbragte også hele aftenen udenfor i går, da jeg endelig mødtes med en af mine gode venner, som jeg ikke har set alt for længe. Vi drak cola og spiste Pringles i Fælledparken, og indtog en alt for varm, men lækker ramen-suppe ved Folkets Park, inden vi så på mennesker og hilste på hunde i Hans Tavsens Park. Imens vandt AaB måske lidt overraskende 4-1 over AGF, hvilket vi begge var glade for (min ven er jo desværre Brøndby-fan, og det ser ud til at han også i år vinder vores væddemål om højeste placering i tabellen, så jeg igen må give en middag), men jeg tilskriver det en ny Augo-effekt, der også gerne må slå igennem på onsdag i pokalfinalen. 
Ellers ser mit liv mest bare sådan her ud i øjeblikket. I dag er jeg gået i gang med at male CD-reolen, hvilket er et helt ufatteligt uoverskueligt projekt - som billedet måske antyder, er alle hylderne rillede, og nej, de kan ikke tages ud. Nu har jeg givet første gang grunder, og så mangler jeg jo bare at grunde igen OG male to gange, ahem. 

2 kommentarer:

 1. Dambo er altså en smule genial - får fluks lyst til at høre "Fler farver", som han var med i, i mange år.

  Og hvor er du go' med al' den lejligheds-opfiksning - det er så lækkert når det er gjort, og ustyrligt kontroltabsagtigt at være midt i, hvis man spørger mig :p

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det vidste jeg slet ikke - det må jeg lige prøve at tjekke ud! Han er virkelig talentfuld.

   Uh, tak - du må jo om nogen kende lidt til det, selvom jeg godt kan huske, at du var heldig med også at få hjælp. Og ja, det er sååå skræmmende - i morgen bliver nok den værste dag af alle, og lige nu står ingen af vores møbler hvor de plejer eller hvor de skal. Stress! :D Men det bliver lækkert, ja. :)

   Slet