torsdag den 11. juni 2020

may you never fall


Det er en virkelig god dag i dag. Vi har endelig fået vores altan - og den er gigantisk! Jeg vidste jo godt, at den ville være stor (seks meter lang), og jeg havde jo også set naboens udefra, men det er noget helt andet, når den rent faktisk hænger ud for vores lejlighed. Det føles så godt, selvom vi nok først kan tage den i brug i næste uge, men nu kan vi komme i gang med at male uden at skulle frygte byggestøv. 
Det har også været en god dag på arbejde. Jeg synes det er SÅ sejt, at en af forskergrupperne har udviklet en coronavaccine, der virker på mus! Lidt mere lavpraktisk var dagen også god, fordi min lille afdeling blev belønnet flere gange for vores hjælpsomhed under nedlukningen; først fik vi morgenkage for at hjælpe med at fodre grise og marsvin (hvilket var belønning nok i sig selv), og senere fik vi overleveret en kæmpe snackkurv fra en af vores tidligere elever, som vi har hjulpet med hans afsluttende skoleprojekt. Det er altid rart at kunne pudse glorien lidt. 
Og så var det jo også en helt utrolig god aften i går, hvor AaB kvalificerede sig til pokalfinalen ved at slå AGF i en enormt underholdende fodboldkamp, hvor de 252 AaB-tilhængere og 28 AGF-tilhængere skrålede, jublede og råbte i imponerende grad. Det blev alt for spændende til sidst, og det var ikke lige kønt hele tiden, men sejren var helt fortjent. Jeg er i øvrigt begyndt at holde mere og mere af Patrick Olsen (selvom vi ikke snakker om hans mørke fortid), der er den type spiller man elsker at hade, hvis han spiller for modstanderen. Jeg er vild med hans noget provokerende udtalelser - blandt andet dén med ikke at have respekt for Brøndby og spise dem som små dyr - og så er han selvfølgelig også en god fodboldspiller. Men OK, blandt mine tidligere yndlingsspillere finder vi Martin P. og Kenneth Emil Petersen, så måske er min betagelse af Patrick Olsen ikke så overraskende igen. 

2 kommentarer:

  1. Åh ja godt med revanche over AGF - nu tager vi (forhåbentlig) pokalen, så kan de tage sig af bronzemedaljerne... Men er træt af at pokalfinalen ikke spilles i Parken MED tilskuere som normalt. Savner også KEP og hans friske kommentarer. Heldigvis er han ofte kommentator, og ikke for fin til én Fenerbache-hilsen til Aab fans ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var så skønt, og ja - den pokal SKAL vi have. Det er sjovt, for selvom jeg generelt har et større horn i siden på Brøndby end på AGF, kunne det bare være SÅ fryd, hvis det heller ikke lykkedes AGF at få medaljer denne gang. :D Og ja, det er virkelig en skam, at den ikke skal spilles i Parken - jeg har så gode minder fra pokalfinalen i 2014. Hurra for, at der stadig er lidt KEP i vores liv. :)

      Slet