torsdag den 20. august 2020

swift and sudden fall from grace

 

 - En hurtig indtjekning fra det noget regnvåde Nordjylland, som jeg næsten uden skam fløj til i morges. Jeg kan ikke overskue mere DSB og Flixbus lige nu eller i nærmeste fremtid, og jeg var overordentlig tilfreds med at kunne forlade min lejlighed klokken 07.30 og lande i Aalborg 09.15. Det plejer jeg overhovedet ikke at være i stand til - jeg er altid i overdrevet god tid når jeg skal flyve, men nu har jeg efterhånden taget turen nogle gange (og har især siddet aaaaalt for længe i den ikke specielt ophidsende Aalborg Lufthavn), og jeg havde desuden heller ikke behov for at have mundbind på i længere tid end nødvendigt, så jeg udfordrede mig selv lidt i dag med stor succes.

 - Min søsters og min nye(ish) cafétradition bragte os i dag til Helmuth på Boulevarden, der bød på en virkelig lækker kryds-af-brunch, der var en anelse dyrere end de andre steder, vi har prøvet (198,- for fire retter), men til gengæld var drikkevarer ad libitum inkluderet, og selvom jeg hverken drikker te eller kaffe, kunne det stadig godt betale sig - og det var lækkert med friskpresset appelsinjuice og havtorn/hyldeblomstsaft. 
Det er en emotionel rutsjetur at være AaB-tilhænger i år, og transfervinduet er ingen undtagelse. Jeg har ikke kunnet få armene ned over signingen af Tim Prica; jeg kender absolut intet til mandens kvaliteter på fodboldbanen, men signalværdien og historien bag sidder lige i skabet. Det var så smukt, så smukt, og jeg begyndte for alvor at tro på næste sæson - men så solgte vi Patrick Olsen til AGF..! HVAD FANDEN I HELVEDE SKER DER?!? Nu har chokket lagt sig, og jeg har set første interview med ham i den grimme, hvide trøje og har allerede afskrevet ham, men det er kun et par måneder siden jeg fortalte, at han var blevet en af mine nye favoritter med sin kække attitude. AaB skal selvfølgelig først og fremmest spille på deres nordjyske beskedenhed, men de plejer at nyde godt af at have en flabet sjællænder på holdet, der kan råbe lidt af de andre og svare journalisterne igen. Den rolle må vel falde tilbage til Rasmus Thelander nu. 

2 kommentarer:

 1. Som eksil-nordjyde tog jeg også et fly til derop sidst - billetpriserne er lave pt og som du siger, reducerer man rejsetiden. MEN flyet var fuldt booket, hvilket var lidt utrygt Corona-wise..

  Ang. Aab er jeg ret bekymret over, om vi kan undvære Patrick Olsen og Tengstedt (de scorede jo begge i Agfs seneste sejr :-o) Vi må håbe at Thelander og Lucas snart er skadefri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ved godt hvad du mener. Jeg var heldig derover med at have hele rækken for mig selv (det havde alle faktisk, flyet var langt fra fyldt), men hjem igen var det også fuldt booket. Mine oplevelser med DSB har dog heller ikke ligefrem fået mig til at føle mig corona-tryg - det var så absurd at sætte sig ind i en proppet togbus (på en 1. klasses billet endda) efter at have været en uge i Tyskland med gode restriktioner, og så tænker jeg, at den korte flyvetid trods alt må være bedre end fem timer i tog.

   Og ja, jeg er godt nok også bekymret. Jeg havde slet ikke opfattet at Olsen og Tengstedt scorede for AGF, men det gør mig ikke ligefrem i bedre humør. Jeg har dog været glad for udtalelserne fra Børsting og Kusk, der begge vil kæmpe for den startplads, de mener de fortjener - og med Lucas og Thelander tilbage samt i hvert fald Prica, ser det vel ikke helt skidt ud.

   Slet