onsdag den 21. oktober 2020

I like the autumn but this place is getting old

 


Der foregår lige nogle ting i kulissen, der ikke kun involverer mig, så jeg har lige været væk lidt. Det er udfordringen ved at plastre mit navn og ansigt over mine skriverier, for det er ikke alle emner der egner sig til offentlig udbasunering imens man er midt i det, men jeg er samtidig ret optaget af det, og så virker det helt forkert at skrive om alt muligt andet. Årstiden er også begyndt at tynge mig en anelse, men det er jo ikke noget nyt. 

Jeg har samtidig haft kalenderen fyldt den sidste uges tid (og haft arbejdsweekend), og jeg har hver morgen fortrudt mine planer - men har hver gang endt med virkelig at hygge mig. Det har været godt for mig at se mine veninder, og der har været skruet godt op for efterårshyggefaktoren - jeg har samlet valnødder sammen med et egern i en skøn have i Holte; jeg har set den første Harry Potter-film for første gang i årevis, og jeg har drukket varm chokolade i Mærsk Tårnets bløde sofaer. AaBs sejr over FCK i Parken løftede også mit humør betragteligt, og det er længe siden jeg har set så velspillet en kamp. Det bliver en spændende sæson!


Nu har jeg efterårsferie, og i morgen stikker jeg snuden mod Aalborg. Det glæder jeg mig til, for jeg trænger også lige til at slappe af og puste ud, og ikke mindst til at være sammen med min familie. Jeg forventer blandt andet lange gåture i det flotte efterårsvejr, så måske der er en chance for, at det næste indlæg er med billeder frem for tyvstjålne memes. 

4 kommentarer:

 1. Fnes over den sidste.

  Ikke så mange ord herfra, bare et lille tankeklem.

  Kh
  HemmeLine

  SvarSlet
 2. Fellow pizza angste ringeren8. december 2020 kl. 07.50

  Jeg elsker den med Galadriel!
  Og den med de forfærdede forfædre :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja, jeg er også helt vild med Galadriel! Godt vi har mænd, der kan ringe efter pizza.

   Slet