søndag den 4. oktober 2020

what shouldn't be shared

 Siden sidst har jeg mest bare været syg, og jeg har derfor haft rigeligt tid til at pine mig selv med mindet om den tidlige morgen i sidste uge, da min kat Jimmy lavede et videoopkald fra Messenger til en af mine kollegaer klokken lidt over seks. Jeg var lige stået op, havde læst en besked fra en veninde og efterladt telefonen åben i Messenger på bordet, hvorefter Jimmy hoppede op, landede på telefonen og fik ringet til min kollega, der var online øverst på skærmen. Jeg var lige vågnet, og forstod ikke hvad der foregik, før min forvirrede kollegas ansigt tonede frem på skærmen og sagde "Hallo?" - og jeg gik øjeblikkeligt i panik; også pga. det faktum, at jeg ikke sådan rigtig sover påklædt. Jeg pegede kameraet mod loftet og var helt irrationelt musestille (altså, jeg havde jo selv ringet ham op; hvad regnede jeg med?), og så prøvede jeg ihærdigt at afslutte samtalen. Det var jeg til min forfærdelse ikke i stand til, så jeg endte med at slukke min telefon i ren rædsel i stedet for.
Det medførte et par meget tiltrængte grineanfald på arbejdet senere, hvor min kollega kunne forsikre mig om, at han kun havde set en sort skærm. Hans påstand underbygges af de ikke mindre end otte screenshots, jeg i ren panik fik taget i stedet for at slukke telefonen, hvilket er meget heldigt - det kan godt være jeg er vinterbader, men det er lidt noget andet end at ringe til sin kollega og pådutte ham sin blege, nøgne morgenkrop. Jeg har græmmet mig over det i dagevis, men det endte heldigvis godt - og jeg er samtidig helt vanvittigt lettet over, at Jimmy ikke valgte at ringe til f.eks. en fra min folkeskole eller en af min fars venner. Min kollega kunne i øvrigt ikke forstå, at jeg lavede et videoopkald til ham, for det plejer jeg aldrig at gøre - he knows me well. 

Ellers har jeg mest bare ligget stille og lyttet til podcasts. I går var jeg frisk nok til at begynde på - og færdiggøre - et nyt puslespil. Motivet var selvfølgelig noget nemmere end de klassiske, hvor halvdelen af billedet er ensfarvet, blå himmel, men en gang imellem behøver jeg ikke udfordres, når jeg laver puslespil. Jeg blev gladest for den lille regnfrø, men de er altså også ualmindeligt nuttede - prøv lige at lyt til deres fierce brøl
Den sidste ting, der har fået mig til at smile i dag, er et kapitel fra Allie Broshs nye bog, Solutions and Other Problems. Hendes forrige bog og webserie - Hyperbole & A Half - er både noget af det sjoveste og mest rørende, jeg nogensinde har læst, og jeg har efterhånden fulgt hende i mange år. Jeg har sjældent oplevet så meget udtryk i så simple tegninger, og jeg glæder mig SÅ meget til at modtage den nye bog med posten. Hvis I ikke kender hende, bør I gøre jer selv den tjeneste at tjekke hende ud, og jeg regner også med at give en rigtig anbefaling af hendes udgivelser snart. 

10 kommentarer:

 1. Det er bare alt ALT for sjovt :-D :-D :-D Jeg læste dit indlæg som det første da jeg vågnede for morgenen af, og jeg kom sådan til at grine - og har haft en vældigt god dag lige siden. Og nu har jeg så læst det igen, og det er stadig lige så sjovt! Jeg kan slet ikke komme mig over, at du var musestille og gik så meget i panik at du tog OTTE screen shots! Ahrmen, jeg er flad af grin! :-D

  Og DERUDOVER er jeg så utrolig glad for at høre, at du synes godt om Solutions & Other Problems - jeg går og venter i spænding på at modtage min kopi, og jeg kan. ikke. vente!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha! Ej, jeg er så glad for, at du også godt kan se det sjove i det - jeg er også blevet mobbet med det igen på arbejdet. :D Vi har lavet en collage af mine screenshots, faktisk.

   Jeg har heller ikke fået den endnu, jeg går også bare og venter - men det kapitel vi har fået lov at læse, er MEGET lovende!

   Slet
  2. Collage af dine screenshots 😂 Du må have de sjoveste kollegaer!

   Ja du har helt ret (naturligvis - jeg er jo enig i 99% af hvad du skriver 😁), det første kapitel er faaaantastisk! Hvor køber du egentlig dine bøger og grapic novels fra? Hvis du altså har et yndlingssted?

   Slet
  3. Jeg har nogle ret sjove kollegaer, ja. :D

   Det er altid godt at finde nogen, man kan være enig med! :) Det er lidt forskelligt hvor jeg køber mine bøger fra. Jeg får en del af dem i jule- og fødselsdagsgave af min far, der køber dem med god rabat på saxo.dk, og så køber jeg også en del i Faraos Cigarer. Jeg er ikke ubetinget begejstret for butikken, men vil samtidig stadig gerne støtte fysiske butikker, og så har jeg ikke noget imod at betale de ekstra 20-30 kr. Andre igen køber jeg, når jeg er ude og rejse, og de sidste køber jeg på amazon.

   Slet
 2. Otte screenshots - hvor er det godt! 😂

  SvarSlet
 3. TAK for at minde mig om Allie, som jeg ærlig talt havde opgivet lidt. Jeg troede desværre, hun var væk og offline sådan for altid og havde faktisk fjernet bloggen fra mit feed.

  Jeg har lige modtaget "Solutions and other problems", og hun er stadig lige dele hjerteskærende, rammende og ufattelig morsom. Hold kæft, hvor er jeg glad for, at hun er tilbage.

  Jeg husker engang for over et år siden, hvor jeg på job delte "The awkward situation survival guide" med nogle kollegaer, og jeg grinede selv så meget, mens jeg ventede på reaktionen fra dem, som så SLET ikke kom. Det faldt KOMPLET til jorden, og så sad jeg bare der som en hat. Måske skulle jeg bare have råbt "BAP!" og så have accepteret stemplet "hende den sære..".

  Hendes FB-opdateringer om, hvad hun egentlig har lavet, mens hun var væk, gør også, at jeg midlertidig ser et formål med at holde min FB-profil aktiv. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Lisbeth! Jeg havde stadig hendes blog i mit feed, og blev MEGET positivt overrasket, da hun pludselig dukkede op med nyt! Jeg er også helt lykkelig over hendes returnering, og tak for fb-"anbefaling" - det er så mange år siden hun sidst gav et pip fra sig, at jeg slet ikke har overvejet at følge hende der. :)

   Og hahaha! Det er bare SÅ sjovt! :D Ja, du skulle klart have lavet en BAP! Jeg tror faktisk jeg vil vise den til mine kollegaer - som kort beskrevet i dette indlæg har de heldigvis en ret god humor. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan man ikke kan være helt ødelagt af grin over den!

   Slet
 4. Hahah jeg grinede seriøst højlydt over dine 8 screenshots!
  Ved at det ikke var sjovt for dig da det skete, men HOLD KÆFT det er sjovt! Hvad er chancen også lige for at han lander perfekt ovenpå mobilen.
  Haha griner lidt igen nu ved tanken om dit ansigt, da du ku høre din kollega ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også noget af det sjoveste, der er sket i år. Og nej, det var BESTEMT ikke sjovt, da det skete - men jeg kommer også til at grine lidt, hver gang jeg tænker på det nu. :D

   Slet