fredag den 20. november 2020

a year is just a drop in time

Mens jeg stadig befinder mig i en eller anden venteposition, fortsætter verden omkring mig med at gå sin gang i et afsindigt tempo. 2020 har været et absurd år indtil videre, og især i oktober og november er tiden gået helt vanvittigt stærkt - imens ventetiden på svar om min fars eventuelle sygdom føles uendelig. Der har dog også været plads til enkelte andre strøtanker, hvoraf der kommer et par stykker her: 

- Jeg er ganske fodboldoptimistisk i øjeblikket. Jeg kan rigtig godt lide Peter Feher, der har fået chancen som midlertidig cheftræner i AaB, og hvis der ikke bliver fundet en anden træner, er det også okay for mig. Jeg gyser lidt ved rygtet om Erik Hamrén, for jeg vil ikke kunne bære, hvis det ikke er et godt match i denne omgang  - jeg vil helst mindes alt det gode fra sidste gang han bragte os til tops. Lidt i samme tråd må jeg også indrømme, at jeg har en snert af sympati for Ståle Solbakken, for det må virkelig ikke være fedt at blive fyret fra sit livsværk på den måde, og jeg kommer til at savne ham i Superligaen - på samme måde som jeg savner en Glen Riddersholm på toppen, hvilket er meget svært for mig at indrømme. 

- Jeg er blevet straffet hårdt for ikke at børste tænder en morgen på vej til arbejde. Jeg har en tandbørste i mit skab derinde, så jeg havde ingen planer om at udsætte mine stakkels kollegaer for min morgenånde, men jeg havde ikke lige overvejet, at turen fra parkeringskælderen op til omklædningen skulle foretages iført mundbind. Jeg har været hyperopmærksom på min ånde lige siden. 

- Mange af mine aftener foregår i øjeblikket på sofaen med min mand på den ene side, min kat på den anden, og Netflix eller HBO på skærmen. Vi er i gang med flere hæderlige serier; Fargo, Star Trek Discovery og The New Pope, men jeg har ikke ventet i åndeløs spænding på nye afsnit som jeg har gjort det tidligere med f.eks. Game of Thrones eller Breaking Bad. Men nu er anden sæson af His Dark Materials endelig gået i gang, og dét er noget, jeg tæller dage til - men jeg er nok også lidt farvet af lige at have læst hele serien og dens efterfølger. 

- Det er fint med lidt aftenafslapning, for jeg har nogle halvlange dage på arbejde i øjeblikket, så jeg kan få lidt ekstra timer på afspadseringskontoen. Min mand har sagt sit arbejde op, hvilket er godt for ham, og han har gang i flere projekter herhjemme. Vi har haft en maler til at fikse vores ødelagte væg i soveværelset, og nu kan vi endelig komme i gang med at male og lægge nyt gulv. Det har gået noget langsomt med vores renoveringsprojekt, men nu kommer der forhåbentlig skub i sagerne - og så må stuen vente til næste år. 

- Jeg er alene hjemme i weekenden, og udover udflugt og venindebesøg ser jeg frem til at forsvinde ind i Skyrim, lytte til podcasts og sove rigtig længe. Jeg har haft de mest syrede drømme på det sidste, men de eneste jeg tydeligt kan huske, er stressdrømme om at gå i skole og skulle uforberedt til eksamen, så intet nyt under solen dér. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar