tirsdag den 10. november 2020

all of the trees were in light

Selvom resten af familien manglede, havde jeg alligevel et par virkelig gode dage sammen med min far - når det nu skulle være, var det faktisk meget rart at have lidt solotid med ham. Vi gik nogle lange ture ved Mariager Fjord - min veninde havde anbefalet mig at gå Panoramaruten i Hobro, og den er hverken klapvognsegnet eller ideel for benene på en næsten treårig, så vi fik det bedste ud af at undvære barnebarnet/niecen. Det var en rigtig flot tur, der nok ville være endnu smukkere på en klar solskinsdag, men jeg var bare glad for at blive luftet lidt. 

Jeg skal nok lade være med at gå i detaljer omkring min fars eventuelle sygdomsforløb - for både jeres, hans og min egen skyld - men jeg må lige nævne, at undersøgelsen i går ikke kunne vise noget, så nu skal han igennem det samme igen ( og igen i fuld bedøvelse) i næste uge. Jeg synes vi har ventet så ufatteligt længe på svar allerede, og jeg er SÅ træt af, at der nu kommer til at gå endnu længere tid. Jeg prøver at leve mit liv som normalt, men det er svært ikke at sætte det lidt på stand-by indtil vi får mere at vide, synes jeg. 

2 kommentarer:

 1. Neeeeeeej, hvor er det ikke i orden! :-( Håber du og din familie kan holde humøret oppe lidt endnu.

  Det lyder ellers som en dejlig weekend - og nogle helt fantastiske billeder (as always) :-) Det irriterer mig dog, at jeg endnu ikke er blevet så Stephen King klog, at jeg fatter din t-shirt. Men som en total udenforstående, så er den virkelig nuttet :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så irriterende. Det går så langsomt! Men ja, vi prøver at holde humøret højt. Og det var en utroligt dejlig weekend. Tak for ros! Og uden at spoile alt for meget (hehe), kan jeg sige at taheen ikke nødvendigvis er et rart bekendtskab. Men t-shirten er ret nuttet, ja. :)

   Slet