tirsdag den 22. december 2020

and I sweep up my dreams

Hvis jeg skal se positivt på de sidste par dage, må jeg fremhæve en god weekendvagt og rigeligt med sofahygge med min mand og min kat, der begge har givet mig lidt ekstra omsorg og opmærksomhed. Det bliver dog lidt overskygget af det faktum, at jeg egentlig burde hygge mig med min familie i Nordjylland lige nu, men en besked om at jeg er nær kontakt til en coronasmittet, væltede lige min verden i et par timer i søndags. Så i stedet for at blive vækket af min niece og duften af hjemmebag i morges, cyklede jeg gennem regnen til det yderste Nørrebro for at blive testet, og jeg havde meget ondt af mig selv.  

Men jeg har en plan! Når jeg får et negativt svar på min test i morgen -og det gør jeg! - har jeg fået grønt lys til at fejre jul med min familie - jeg snupper bare lige en ekstra test torsdag. Det går overraskende godt med ikke at tænke på alternativerne, og jeg prøver at få det bedste ud af at have et par dages juleferie i København. Jeg har overhovedet ikke pyntet op til jul i år, men i dag snød jeg foran med Harry Potter-kalenderen, som jeg har haft lige så meget glæde af som den fra sidste år. På arbejdet har vi også haft en pakkekalender, og jeg ejer nu mit livs første par hyggesko, som jeg ikke ville kunne forsvare at købe selv, men som jeg elsker. 

Jeg har virkelig, virkelig købt og fået meget LEGO i år, og jeg mangler at vise langt det meste frem. Jeg havde egentlig planer om at lave en episk opsætning af det hele, men eftersom der kun er omkring fire minutters dagslys om dagen i øjeblikket, må det vente til lysere tider. Min mand har alligevel ikke RET meget imod, at enhver overflade i stuen er fyldt med hele den aktuelle LEGO Harry Potter-kollektion, og Jimmy er vild med det. De fire minutters dagslys i dag blev i stedet brugt på at fotografere resten af årets julepynt, der er flere fine LEGO-sæt, som jeg har fået gratis med mine seneste køb. Det nærmer sig en besættelse. 

2 kommentarer:

 1. Nej hvor stressende! 😱 Krydser alt hvad jeg kan for at din test er negativ! Og så håber jeg at I får en virkelig dejlig jul. Det er så godt at høre, at din fars operation gik godt.

  Glædelig jul! 🎄

  PS. Jeg glæder mig meget til at se den episke opstilling af alt dit Lego 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Carina! Som du så, endte det godt det hele, heldigvis! Er sikker på de krydsede fingre hjalp. <3 Og fedt! Jeg er glad for, at der er nogen der ser frem til det! :D

   Slet